5 dingen die je kan doen als je niet met Dropbox bestanden upload

Grote bestanden uploaden naar de Cloud neemt altijd tijd in beslag, maar bij het ene product meer dan bij het ander. Zo zit er tussen Dropbox en vBoxxCloud een groot verschil. Bij vBoxxCloud houden wij namelijk niet in op de up- of download snelheid en staan bestanden veelsneller in de Cloud. Om je alvast te helpen met die onverwachte extra tijd hebben wij de volgende 5 tips voor je opgesteld:

1. Wees actief op Social Media.

Al een tijdje niets op geplaatst op je sociale media? Laat je volgers niet alleen en neem een kijkje in al je geüploade bestanden, misschien zit daar nog wat leuks tussen!

2. Meer tijd om te schrijven.

Schrijf je al blogs? Het schrijven van blogs voor jouw organisatie is niet alleen leerzaam, maar zorgt er ook voor dat jouw website veel beter vindbaar is in Google. Het zoeken naar de juiste foto tussen alle bestanden is nu toch geen probleem meer.

3. Zeg vaarwel tegen Spam.

Je achterstallige mail bijwerken, omdat iedereen op de werkvloer toch al toegang heeft tot de benodigde bestanden. Kan je gelijk kijken of er nog een verdwaalde mail in je spamfolder staat!

4. Upload nog meer bestanden!

Nog veel meer bestanden uploaden, zodat jij en je collega’s ook deze overal en op ieder apparaat kunnen bekijken.

5. Neem tijd voor jezelf

Misschien wel de belangrijkste: ontspan. Even goed rust nemen heeft een sterke positieve invloed op je productiviteit en daar is je baas ook weer blij mee! Dus haal een lekker bakje koffie, strek je benen en bekijk welke superhandige functies vBoxxCloud nog meer heeft!

Win tijd met vBoxxCloud

Zoek jij naar een alternatief voor Dropbox en wil jij ook tijd overhouden voor de echt belangrijke dingen? Ervaar dan zelf de snelheid van vBoxxCloud, zodat jij ook productiever gaat werken! Probeer vBoxxCloud dan gratis uit en start een proefversie hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *