Ons verhaal


Laten we ons voorstellen! Wij zijn Valentijn, Saxwin en Alexander, de trotse oprichters van vBoxx. In een klein café in Den Haag besloten we iets te veranderen. Cloudtechnologie stond nog in de kinderschoenen, maar we merkten al snel het toekomstige potentieel ervan. Het was tijd om onszelf en onze concurrenten uit te dagen. Hoe? Door de meest innovatieve en veilige functies in uw Cloud te integreren. Maar nog belangrijker: we gaan een persoonlijke relatie aan met al onze klanten. Het technische ondersteuningsteam is volledig toegewijd om u een helpende hand te bieden. Waarom? Omdat uw wensen altijd onze topprioriteit zijn! Daarom zijn wij dankbaar dat we zijn uitgeroepen tot ‘De Beste Cloud Opslagdienst van de Benelux’! Dit was niet mogelijk zonder de steun van al onze trouwe klanten.

vBoxx biedt persoonlijke hulp tijdens het gebruikmaken van haar it-oplossingen
Een woord van oprichter en CEO Valentijn Koppenaal

Bekijk hiernaast een kort filmpje waar CEO Valentijn u graag meer vertelt over vBoxx. Wat vinden we het belangrijkste om onze klanten te bieden? Wat maakt ons uitzonderlijk van andere hostingbedrijven en clouddiensten? Ontdek het in een kort filmpje hiernaast!

Onze visie


vBoxx is een Nederlands hostingbedrijf dat servers, cloudoplossingen en hostingcapaciteit aanbiedt aan bedrijven over de hele wereld. vBoxx streeft ernaar moderne technologie beschikbaar te maken voor alle bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare oplossingen. Zo helpen wij de samenwerking binnen een organisatie te verbeteren. Met persoonlijke aandacht en de nodige support willen wij ervoor zorgen dat bedrijven gebruik kunnen maken van deze oplossingen. Dit alles zonder te beschikken over de technische kennis. Ons doel is dan ook om uiteindelijk de grootste en meest toegankelijke speler van Nederland te worden.

visie van vboxx

Onze missie


Alles draait bij ons om persoonlijke aandacht. Juist wanneer het gaat om technische producten is het belangrijk dat de klant de werking volledig begrijpt. Daarom krijgt iedereen persoonlijke ondersteuning bij onze producten en diensten, ongeacht of iemand klant is of niet. Met onze persoonlijke begeleiding en aandacht zorgen wij ervoor dat onze klanten zich gehoord voelen. Elke klant krijgt een persoonlijke contactpersoon toegewezen zodat u altijd antwoord krijgt op al uw vragen. Nooit meer lang wachten op een antwoord, want met één telefoontje wordt u direct geholpen.

vBoxx biedt persoonlijke hulp tijdens het gebruikmaken van haar it-oplossingen

Privacy

Bij vBoxx zetten we de privacy van onze klanten voorop. Daarom zijn wij ook AVG gecertificeerd en hosten we data in streng beveiligde datacenters in Nederland.

Zakelijk

Ons bedrijf is vooral gericht op de zakelijke organisaties. Wij willen vooral zakelijke bedrijven de nodige oplossingen bieden om zich verder te ontwikkelen om zo hun doelen te bereiken.

Ons Gecertificeerde Nederlandse Datacenter (AMS-01)

Het gemoderniseerde datacenter van Maincubes in Amsterdam biedt de allernieuwste technologie, hoge stroomdichtheid en indrukwekkende energie-efficiency. Het Nederlands Datacenter voldoet aan de strengste eisen gesteld aan betrouwbaarheid en databescherming. Bekijk hiernaast een kort filmpje om meer te weten te komen over het datacenter Maincubes.

Waarom is vBoxxCloud groen?


Wij vinden het erg belangrijk om in een milieuvriendelijke samenleving te werken. Daarom host vBoxx alle gegevens in een datacenter waar uitsluitend groene energie wordt gebruikt. Dit betekent dat wij slechts de helft gebruiken van de energie van een typisch datacenter. Niet alleen de data wordt gehost in een beter milieu, ook op de werkvloer zijn wij hier bewust mee bezig. Printen van papier gebeurd nauwelijks, omdat wij alles digitaliseren. Bij elke stap streven we naar maximale duurzaamheid; van hardware tot papier en elektriciteit.

vBoxx biedt persoonlijke hulp tijdens het gebruikmaken van haar it-oplossingen

Persoonlijke ondersteuning van experts in uw eigen taal


Zodra u onze cloud opslag test of koopt, ontvangt u een persoonlijke e-mail van een van onze medewerkers. Hij of zij zal uw directe aanspreekpunt binnen het bedrijf zijn. Heeft u later vragen of zijn er problemen met de cloud? Dan zal uw aanspreekpunt zo snel mogelijk met u meekijken en het probleem op afstand verhelpen. Vraag nu een gratis persoonlijk gesprek aan, waar een van onze experts alles zal uitleggen over vBoxxCloud. Hier krijgt u ook de gelegenheid om al uw vragen te stellen.


Gratis 1-op-1 rondleiding Gratis proefversie
Al onze klanten krijgen gratis persoonlijke hulp