Veilige Cloud voor Advocatenkantoren


De reputatie en status van advocatenkantoren is essentieel. De klant neemt u in vertrouwen en wilt natuurlijk dat alle privacygevoelige gegevens goed door u worden bewaard, om zo het gevoel te hebben dat u hem of haar beschermt. De cliënt vertrouwt u en dat wilt u niet verbreken. Dit is precies wat er gebeurd als uw beveiliging niet op orde is en er een datalek plaatsvindt. Kies er daarom voor om belangrijke documenten en klantgegevens te behouden in onze veilige Cloud voor advocaten! Ontdek nu hoe wij veilig met uw gegevens omgaan.


Gratis 1-op-1 Rondleiding

cloud devices

AVG-proof Cloud

Gecontroleerd en gecertificeerd door een externe en derde partij. Probeer vBoxxCloud nu gratis!

Lees Meer

Gratis 1-op-1 Rondleiding

Wij laten u graag 1-op-1 zien hoe uw organisatie vBoxxCloud het beste kan gebruiken.

Lees Meer

Pro-active Support

Iedere klant krijgt een persoonlijke contactpersoon. Zo krijgt u altijd direct antwoord op al uw vragen.

Lees Meer

users

Flexibiliteit gebruikers en opslagcapaciteit


Het aantal gebruikers en hoeveelheid opslagcapaciteit is volledig aanpasbaar. vBoxxCloud heeft geen minimumeisen waar u of uw bedrijf zich aan moet voldoen. U start eenvoudig met 1 gebruiker en 250 GB en dit aantal kunt u altijd verhogen of verlagen. Zoekt u naar een Cloud oplossing die flexibel is in het aantal gebruikers en opslagcapaciteit? Dan bent u bij vBoxxCloud aan het juiste adres!


Bekijk de prijzen

ISO Certificaten en Nederlands Datacenter


Al uw bestanden worden opgeslagen in ISO-gecertificeerde datacenters, die voldoen aan de strenge regels van kwaliteits- en informatiebeveiligingsmanagement. De beveiligingssystemen van onze datacenters worden continu getest om volledige bescherming van uw bestanden te garanderen. Zo bieden wij een veilige Cloud voor advocaten!

Nederlands Datacenter

ISO Certificaat 27001

ISO Certificaat 9001

ISAE 3402-type 1

Lees meer over ons datacenter

Iso Certificaten vBoxxCloud

Overal ter wereld beschikbaar


Werken in een veilige online omgeving maakt dat u als advocaat productiever kan worden in uw dagelijks werk. Al uw dossiers en documenten zijn altijd binnen handbereik en u kunt eenvoudig documenten bewerken en bekijken, waar u ook bent.


Beschikbaar op meerdere apparaten

Koppel al uw apparaten aan de Cloud en werk aan uw documenten waar u ook bent. Synchroniseer eenvoudig bestanden naar uw computer, laptop, mobiel, iPad en veel meer!


Toegang van de Cloud monitoren

U kunt zelf bepalen welke apparaten op welke locaties toegang mogen krijgen. Zo werkt iedereen efficient en met de best mogelijke toegang tot de veilige Cloud voor advocaten.

overal beschikbaar

Ontdek de veilige Cloud voor advocaten en start een proefversie!

Veilig bestanden delen met uw cliënten


Deel veilig bestanden met al uw klanten en maak gebruik van de gratis gastgebruikers van vBoxxCloud. Creër onbeperkt gastaccounts en deel veilig bestanden buiten uw organisatie zonder extra kosten. Gastgebruikers kunnen alleen via de webbrowser bij de gedeelde bestanden en u kunt de activiteiten binnen de gastaccounts bijhouden.

Veilig delen

Deel veilig uw documenten door een gastaccount te creëren voor uw klant. Hij of zij ontvangt dan een welkomstmail en kan zijn of haar eigen wachtwoord aanmaken.Vervaldatum instellen

U heeft de mogelijkheid om een vervaldatum in te stellen voor extra veiligheid van de gedeelde documenten. Als de ingestelde datum is vervallen wordt de toegang tot dat gedeelde bestand geblokkeerd.

Delen met een link

Wilt u liever geen gastaccounts aanmaken? Deel dan de bestanden met een publieke URL link. Iedereen met deze link heeft dan toegang tot de gedeelde bestanden.Activiteiten monitoren

Monitor de activiteiten van uw gastgebruikers in het activiteitenlogboek. Als een van uw gastgebruikers zijn of haar wachtwoord vergeet, kunt u als beheerder ook heel eenvoudig het wachtwoord aanpassen.

Deze advocatenkantoren werken al in onze veilige online Cloud!

"Vanwege de AVG op zoek gegaan naar een betrouwbare en stabiele Cloud oplossing. Ben erg blij met de "Sync tool" en de mogelijkheid om gast-accounts aan kan maken, zodat ik veilig documenten kan delen. Sinds een paar weken maken wij gebruik van vBoxx en zou dit zeker aanbevelen."

"Ik gebruik vBoxxCloud vanuit 2 locaties met verschillende computers. Erg tevreden met zo' n harde schijf in de cloud. Geen gedoe meer met wat waar staat. Meteen in de opstart alles gereorganiseerd, had ik eerder moeten doen. Service en begeleiding is prima op orde."

"Al een aantal jaren maak ik gebruik van Vboxx, met alle tevredenheid. Het geeft mij een veilig gevoel , werkt gemakkelijk en is AVG-proof. De eerste contacten waren erg prettig en behulpzaam. Voelde gelijk vertrouwd. Systeem werkt snel en al die jaren nog nooit met een storing te maken gehad."

trustpilot review logo google review logo