Datacenter in Amsterdam (AMS-01)


Nederlands Datacenter

Ons datacenter staat in het hartje van Nederland: Amsterdam.

Strengste beveiliging

Ons datacenter wordt 24/7 bewaakt met de meest geavanceerde technieken

100% Groen en duurzaam

Ons datacenter is 100% groen en verbruikt veel minder stroom dan andere datacentra

De hoogste beveiligingsstandaarden

Uw gegevens worden opgeslagen in duurzame datacenters in Nederland met de modernste beveiliging. Zoals biometrische toegangscontrole, gepantserde muren, perimeter sensoring BMS-systeem, CCTB en bewegingsdetectie.


EvoSwitch

EvoSwitch is gebouwd bovenop op een van de 's werelds grootste internet-hub's: AMS-IX. Dus niet alleen veilig, maar ook direct aan de snelweg van het internet!

Identiteits Controle

Niemand mag zomaar in of uit het datacenter. Iedereen moet zich van te voren aanmelden en identiviseren om naar binnen te mogen.

24/7 beveiligd

De zwaar beveiligde servers van vBoxxCloud worden continu gemonitord door onze technische afdeling. Bij problemen weten wij dit als eerste en verhelpen het direct!

Meerdere Internetproviders

Om ervoor te zorgen dat u niet lang hoeft te wachten op het up- of downloaden maken wij gebruik van supersnel internet. Daarbij beperken wij de snelheid voor niemand!

versiebeheer in de cloud

Waarom een Nederlands Datacenter?

vBoxxCloud gebruikt op onze servers en voor alle communicatie met en die servers een van de geavanceerde versleutelingen van dit moment, namelijk de 256-bit AES encryptie. Alle communicatie via de webbrowser, de synchronisatie-tool of via het webDAV-protocol voor mobiele apparaten is beschermd met deze versleuteling.

Wat is ransomware?

Internetknooppunt Amsterdam AMS-IX

Het versleutelen van bestanden is belangrijk omdat u hiermee bestanden kunt beschermen zodat niemand anders toegang heeft. Op deze manier is de data onleesbaar voor iedereen die toegang probeert te krijgen tot de bestanden. Bestanden in vBoxxCloud worden automatisch versleuteld en onleesbaar gemaakt. Daar hoeft u zelf niets voor te doen.

Wannacry Ransomware grootste uitbraak ooit

Groen datacenter

Gegevens worden gehost in een klimaatneutraal datacenter, waar uitsluitend groene energie wordt gebruikt. Dankzij een zeer geavanceerde koelsysteem is slechts de helft van de energie van een typisch datacenter nodig.

100% duurzame energie

60-80% minder energieverbruik

Green Fan Program

Meer over Green Fan Program

versiebeheer in de cloud

ISO Certificaten en Nederlands Datacenter

Al uw bestanden worden opgeslagen in ISO-gecertificeerde datacenters, die voldoen aan de strenge regels van kwaliteits- en informatiebeveiligingsmanagement. De beveiligingssystemen van onze datacenters worden continu getest om volledige bescherming van uw bestanden te garanderen.

ISO Certificaat 27001

ISO certificaat 9001

ISO certificaat 14001

...