Datacenter in Amsterdam (AMS-01)


Nederlands Datacenter

Ons datacenter staat in het hartje van Nederland: Amsterdam

Strengste beveiliging

Ons datacenter wordt 24/7 bewaakt met de meest geavanceerde technieken

100% Groen en duurzaam

Ons datacenter is 100% groen en verbruikt veel minder stroom dan andere datacentra

Ons Nederlands Datacenter AMS-01

Het gemoderniseerde datacenter van Maincubes in Amsterdam biedt de allernieuwste technologie, hoge stroomdichtheid en indrukwekkende energie-efficiency. Het Nederlands Datacenter voldoet aan de strengste eisen gesteld aan betrouwbaarheid en databescherming.

De hoogste beveiligingsstandaarden

Uw gegevens worden opgeslagen in duurzame datacenters in Nederland met de modernste beveiliging. Zoals biometrische toegangscontrole, gepantserde muren, perimeter sensoring BMS-systeem, CCTB en bewegingsdetectie.


Maincubes

Maincubes is gebouwd bovenop op een van de 's werelds grootste internet-hub's: AMS-IX. Dus niet alleen veilig, maar ook direct aan de snelweg van het internet!

Identiteits Controle

Niemand mag zomaar in of uit het datacenter. Iedereen moet zich van te voren aanmelden en identificeren om naar binnen te mogen.

24/7 Beveiligd

De zwaar beveiligde servers van vBoxxCloud worden continu gemonitord door onze technische afdeling. Bij problemen weten wij dit als eerste en verhelpen het direct!

Meerdere Internetproviders

Om ervoor te zorgen dat u niet lang hoeft te wachten op het up- of downloaden maken wij gebruik van supersnel internet. Daarbij beperken wij de snelheid voor niemand!

versiebeheer in de cloud

Download onze PDF en ontdek de belangrijkste redenen waarom u kiest voor ons Nederlands Datacenter!

Waarom een Nederlands Datacenter?

U weet waar uw data is opgeslagen, omdat wij 100% Nederlands zijn. Onze Nederlandse datacenters worden altijd ten strengst beveiligd, zowel uw gegevens in ons datacenter als het datacenter zelf. Wij geven veel om uw privacy, daarom delen wij nooit uw gegevens met derden en analyseren wij de gegevens nooit. Onze datacenter voldoet aan de AVG wet. Tot slot zijn wij direct verbonden met AMS-IX.De Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) is het belangrijkste internetknooppunt van Nederland. Een zeer groot deel van het internetverkeer met het buitenland en de gegevensstroom tussen Nederlandse internetproviders wordt afgehandeld via het netwerk van AMS-IX.

Wat is ransomware?

Internetknooppunt Amsterdam AMS-IX

Het versleutelen van bestanden is belangrijk, omdat u hiermee bestanden kunt beschermen zodat niemand anders toegang heeft. Op deze manier is de data onleesbaar voor iedereen die toegang probeert te krijgen tot de bestanden. Bestanden in vBoxxCloud worden automatisch versleuteld en onleesbaar gemaakt. Daar hoeft u zelf niets voor te doen.

Wannacry Ransomware grootste uitbraak ooit

Groen datacenter

Gegevens worden gehost in een klimaatneutraal datacenter, waar uitsluitend groene energie wordt gebruikt. Dankzij een zeer geavanceerd koelsysteem is slechts de helft van de energie van een typisch datacenter nodig.

100% duurzame energie

60-80% minder energieverbruik

website-large
versiebeheer in de cloud

ISO Certificaten en Nederlands Datacenter

Al uw bestanden worden opgeslagen in ISO-gecertificeerde datacenters, die voldoen aan de strenge regels van kwaliteits- en informatiebeveiligingsmanagement. De beveiligingssystemen van onze datacenters worden continu getest om volledige bescherming van uw bestanden te garanderen.

ISO Certificaat 27001

ISO certificaat 9001

ISAE 3402-type 1

...