vBoxxCloud = Controle over bedrijfsbestanden

Beheer uw klanten gemakkelijk in een zelfgekozen organisatiestructuur en geef direct ondersteuning wanneer dat nodig is.

Beheer klanten

Help uw klanten tijdens het opbouwen van hun bedrijf en geef hen een omgeving waarin ze veilig in- en extern delen.

Beheer cloudactiviteiten

Bekijk alle activiteiten, creëer rapporten en monitor de status van uw cloud. Help uw klanten proactief verder.

...

Goed Overzicht

Plaats uw klanten in verschillende organisaties en afdelingen.

Direct Schaalbaar

Bepaal zelf hoeveel gebruikers en opslag er nodig is.

Speciale Prijsvoorwaarden

Profiteer van unieke prijzen en geen jaarlijkse verplichtingen.

Technische Ondersteuning

Word het probleem te ingewikkeld? Dan helpen we u graag verder.

Word een vBoxxCloud-partner en help uw klanten veilig te werken in een Nederlandse cloud

Wat zijn de voordelen voor een vBoxxCloud-partner?

Als u lid wordt van ons partnerprogramma, kunt u uw organisatie binnen één dag opzetten. Daarbij bieden we volledige ondersteuning tijdens het opzetten van uw organisatie, zodat u samen met uw klanten kunt blijven groeien.

vBoxxCloud in praktijk


Geschikt voor elke branche

Development

Een stabiel en efficiënt platform voor het opslaan en delen van bestanden is essentieel voor software development. Raak nooit meer de controle kwijt, deel bestanden veilig en beheer de toegang tot de data vanaf een centraal dashboard.

Non-Profits

Degenen die zich inzetten voor nobele doelen moeten toegang hebben tot moderne oplossingen. vBoxxCloud helpt om de doelen van non-profitorganisaties gemakkelijker te bereiken en de privacy en mobiliteit te waarborgen.

Logistics

Bedrijven met grote hoeveelheid data zijn sterk afhankelijk van een betrouwbare en veilige cloud. Alleen zo kunnen zij veilig blijven samenwerken. Met vBoxxCloud blijf je flexibel bewegen en zijn alle documenten gemakkelijk te delen en te bereiken.

Medical Support

In de gezondheidszorg telt elke minuut en moeten patiënteninformatie en andere vertrouwelijke gegevens worden beschermd. vBoxxCloud helpt hierbij en biedt niet alleen een veilig platform, maar is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken.

Help uw klanten hun bestanden privé en veilig te houden

Help uw klanten efficiënter en veiliger te werken in een Nederlandse cloud

"vBoxx is gemakkelijk te gebruiken. De klantenservice is ook erg vriendelijk en behulpzaam. De migratie naar vBoxx is zeer aangenaam verlopen."

"We kregen heldere en efficiënte uitleg bij de aanschaf van vBoxx. Bovendien voldoen we met vBoxx aan de nieuwe AVG wetgeving. Hartstikke goed!"

"Ik gebruik deze clouddienst nu al een korte tijd, maar ik vind het erg leuk en kijkend naar de AVG is het een grote stap voorwaarts."