Veilig samenwerken in de Cloud voor de bouw


De Cloud is voor veel elementen in de bouwsector van toepassing. Maar wat kunt u er allemaal mee? De meest efficiente toepassing die de bouwsector kan gebruiken is op het gebied van samenwerking en het delen van bestanden. Doordat teamgenoten niet alleen vanaf hun vaste werkplek bij de bestanden kunnen, maar bijvoorbeeld ook thuis of onderweg vanaf een laptop of tablet, kunt u elkaar veel sneller van feedback voorzien.

cloud voor de bouw

AVG-Proof

Gecontroleerd en gecertificeerd door een externe en derde partij. Maak uw bedrijf ook AVG-proof door vBoxxCloud te gebruiken!

Lees Meer

Gratis Rondleiding

Wij laten u graag 1-op-1 zien hoe uw organisatie vBoxxCloud het beste kan gebruiken.

Lees Meer

Pro-active Support

Iedere klant krijgt een persoonlijk contactpersoon. Zo krijgt u altijd direct antwoord op uw vragen.

Lees Meer

overal toegang tot bestanden

Toegang tot uw Cloud — Altijd en overal ter wereld beschikbaar


Met vBoxxCloud is het mogelijk om overal ter wereld te werken, waar u ook bent. Zo heeft u altijd alle belangrijke bestanden bij de hand. Denk aan het gebruik van BIM-modellen, bestekken, kostprijsberekeningen en planningen op de bouwplaats. Daarbij kunt u in vBoxxCloud in real-time chatten en samenwerken aan dezelfde documenten. Dit alles op basis van één real-time versie van een bestand. Zo voorkomt u fouten door het gebruik van de verkeerde documentversies, wat efficient is voor alle projectleden.

Twee-Staps Authenticatie

Activeer een extra loginverificatie via email of mobiel apparaat.

Online Office bewerken

Werk online in real-time samen in hetzelfde Office document.

Versiebeheer

Herstel gemakkelijk verwijderde bestanden of oudere versies.

Anti-Ransomware

Herstel geïnfecteerde bestanden in enkele seconden.

Offline werken aan projecten in de Cloud voor de bouw


In de bouw kan het voorkomen dat u niet overal internet heeft. Maar wilt u toch bij uw bestanden in de Cloud? Met vBoxxCloud kunt u dan ook offline werken aan projecten. Hiervoor download u onze Sync Tool op uw desktop of laptop. Als deze applicatie op uw computer staat, kunt u eenvoudig in uw Finder op de Mac of Verkenner in Windows werken zoals u normaal gewend bent. Zodra u weer internet heeft worden alle offline aanpassingen automatisch gesynchroniseerd naar de Cloud en alle andere gebruikers.


sync tool

AVG en ISO Certificaten


Bij vBoxxCloud nemen we uw privacy erg serieus. Uw data staan veilig opgeslagen in sterk beveiligde datacentra in Nederland die over de volgende certificaten beschikken:

AVG Certificaat

ISO 27001 voor informatiebeveiliging

ISO 9001 voor kwaliteitsmanagementsystemen

ISO 14001 voor milieumanagement

Meer over onze beveiliging

Nederland ISO datacenter

vBoxxCloud ondersteunt AutoCAD en Photoshop bestanden

In onze Cloud voor de bouw kunt u alle zware bestanden zoals AutoCAD of Photoshop kwijt. Ook als u meerdere versies heeft van een project is dit erg handig. Heeft u een versie per ongeluk verwijderd? Dan kunt u die heel eenvoudig weer terughalen, want u bepaald zelf hoe lang verwijderde bestanden bewaard worden in de Cloud.


AutoCAD bestanden vergrendelen

Ook AutoCAD bestanden kunnen automatisch vergrendeld worden in de cloud. Op die manier kunt u rustig werken in uw eigen AutoCAD bestand zonder dat iemand over uw werk opslaat.

AutoCAD

Deze bedrijven uit de bouw werken al in onze Cloud!

"We gebruiken vBoxx cloud nu enige tijd en we zijn heel erg blij en tevreden met de keuze voor vBoxx. Uitgebreide telefonische uitleg tijdens het instellen, systemen uitstekend bereikbaar en goede helpdesk als je ergens niet uitkomt. Kortom: aanrader!"

"Ik maak sinds kort gebruik van vBoxcloud en het bevalt prima en is een grote stap die wij gemaakt hebben ten opzichten van de komende AVG wetgeving. En heb je toch nog vragen, worden deze erg snel beantwoord. Ik kan deze dienst aan iedereen aanbevelen. "

"AVG proof, veilig en snel. Eenvoudige bediening, 2 factor authenticatie voor nog meer veiligheid en mogelijkheid een apparaat te ontkoppelen. Tevens in te stellen welke mappen op welk apparaat zichtbaar zijn. En een Nederlands deskundig support. Ik ben er zeer tevreden over."