Al uw administratie veilig in de Cloud


Het in de Cloud zetten van administraties zorgt er voor dat uw gegevens altijd beschermd worden. De data staat op een beveiligde en versleutelde server in een Nederlands datacenter. Nooit meer gedoe met papieren die u kwijt bent of facturen die ergens tussen een stapel oude brieven ligt. Tegenwoordig krijgen we ook steeds meer facturen en brieven digitaal gestuurd. Waarom zou u dan de papieren uitprinten om vervolgens weer aan uw papieren administratie toe te voegen? Administratie digitaal bewaren in de Cloud en rangschikken in aparte mappen is dan veel eenvoudiger en daarbij ook beter voor het milieu.


administratie veilig in vboxxcloud
groene blad

Milieuvriendelijke Cloud opslag voor administratie


Dag papierverspilling en hallo milieuvriendelijke Cloud! Waarom zou u stapels aan papieren administratie willen als u alles ook eenvoudig kunt bijhouden in de Cloud. Al dat geprinte papier is natuurlijk niet echt milieuvriendelijk. Wij vinden het erg belangrijk om te streven naar een duurzame en groene planeet, daarom hosten wij uw data volledig op groene stroom!


Meer over ons groene datacenter

100% gebruik van duurzame energie

60-80% minder energieverbruik

Deelnemer van Green Fan Program

Nederlandse ISO-gecertificeerde datacenters

Efficient werken in onze Cloud opslag voor administratie

Administratie moet natuurlijk geordend en overzichtelijk bijgehouden worden. Met vBoxxCloud kunt u heel eenvoudig meerdere mappen en folders aanmaken om uw administratie in te sorteren. Deze mappen en folders kunt u vervolgens ook veilig delen met andere gebruikers zonder de controle te verliezen.

Veilig bestanden delen

Al uw facturen of andere documenten kunnen veilig via de Cloud gedeeld worden met uw accountant of administratiekantoor.Veilig samenwerken

In vBoxxCloud kunt u met teamdelingen eenvoudig samenwerken met andere gebruikers. Voeg de gewenste gebruikers toe aan de teamdeling en geef aan of zij ook de bestanden kunnen bewerken.

teamshare

Gratis gastgebruikers

Maak onbeperkt gratis gastaccounts aan voor uw klanten en partners. Gastgebruikers kunnen alleen via de webbrowser bij de bestanden en u kunt de activiteiten monitoren.Herstel bestanden

Heeft u per ongeluk een bestand of map verwijderd? Geen paniek! vBoxxCloud bewaart de verwijderde bestanden en versies voor een door u bepaalde tijd in de Cloud.

AVG-proof Cloud

Gecontroleerd en gecertificeerd door een externe en derde partij. Probeer vBoxxCloud nu gratis!

Lees Meer

Gratis 1-op-1 Rondleiding

Wij laten u graag 1-op-1 zien hoe uw organisatie vBoxxCloud het beste kan gebruiken.

Lees Meer

Pro-active Support

Iedere klant krijgt een persoonlijke contactpersoon. Zo krijgt u altijd direct antwoord op al uw vragen.

Lees Meer

vBoxxScan: voor al uw bonnen, documenten, notities en nog veel meer!


Geen gedoe meer met multomappen of bonnetjes plakken. Met de vBoxxScan app maakt u een foto van uw bon of notitie waarna het geconverteerd word naar een PDF met bewerkbare en doorzoekbare tekst. Deze bestanden kunt u dan weer veilig bewaren in uw eigen vBoxxCloud account. Download de vBoxxScan app en login met uw vBoxxCloud gegevens om zelf te ontdekken wat allemaal mogelijk is!


download on app store download on google play
vboxxscan steps

Deze bedrijven werken al in onze Cloud opslag voor administratie!

"Al vanaf het begin (2015) heb ik onze administratie, foto´s en nog veel meer in de cloud bij Vboxx. Dat is al 6 jaar super, vooral ook als je een probleempje hebt. Met 1 telefoontje gaan ze aan de slag en ontzorgen daarmee je opslag. Zeer kundige medewerkers."

"Wij maken gebruik van de cloud van vBoxx. Het team is Zeer professioneel en geven een uitgebreide service. Vergelijkbaar qua look en feel met Dropbox. Alleen dan wel volledig volgens de privacywetgeving van Europa. Wij zijn zeer tevreden!"

"Superhandige tool om je documenten te bewaren in de cloud. Snel je documenten opladen en delen met je team. En eenmaal opgeladen eenvoudig te bewerken. Ideaal voor iedereen die van overal ter wereld werkt en documenten veilig wil bewaren."

trustpilot review logo google review logo