Bestanden delen in onze veilige cloudomgeving

Veilig online

Ons datacenter is ISO-27001 gecertificeerd en wij versleutelen uw bestanden om ze te beschermen tegen virussen en hackers.

Overal beschikbaar

Installeer de Sync Tool op uw laptop, telefoon of tablet en bekijk en bewerk uw bestanden overal ter wereld.

Bestanden opgeslagen in Nederland

Al uw gegevens worden opgeslagen in goed beveiligde, gecertificeerde datacenters binnen Nederland.

Eenvoudig delen

Synchroniseer bestanden met uw collega's of deel ze extern door middel van gratis gastgebruikers. Ook via uw telefoon of tablet!

Notificaties

Krijg meldingen wanneer een (gast)gebruiker een bestand up- of download en stel een beschikbaarheidsdatum in.

Persoonlijke aandacht

Support is bij ons vanzelfsprekend en is standaard inbegrepen. Heeft u vragen? Stel ze via de telefoon, livechat of e-mail.

Samen verbeteren we de wereld

Wij werken graag samen met non-profitorganisaties om hen te helpen met hun doelen te bereiken. Wij geven non-profitorganisaties korting, want ook zij moeten kunnen werken in een veilige cloud omgeving.


The Green Fan

vBoxx is lid van the Green Fan! Wij werken samen om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een beter milieu. Samen met EvoSwitch en partners zorgen we ervoor dat alles op een milieuvriendelijke manier beschikbaar is.

Non-profit

Non-profitorganisaties moeten vaak zo veel mogelijk besparen en daarom vinden wij dat we daar een handje mee mogen helpen. Daarom krijgen non-profitorganisaties bij ons 20% korting op onze veilige cloudomgeving.

AVG-ready

Gecontroleerd en gecertificeerd door een externe en derde partij. Maak uw bedrijf ook AVG-proof door klant te worden!

Lees Meer

Gratis demonstratie

Wij laten u graag 1-op-1 zien hoe uw organisatie vBoxxCloud het beste kan gebruiken.

Lees Meer

Over vBoxx

Lees verder wat de missie van vBoxx is en hoe wij willen helpen met het bereiken van de doelen van onze klanten.

Lees Meer

Klantervaringen

ICT Tegenbosch

"Wij zochten een betaalbare oplossing om veilig bestanden te kunnen delen, bewerken en AVG-proof. Na een korte evaluatie, waarbij we meerdere keren goed geholpen zijn door hun medewerkers, gebruiken we vBoxxCloud nu anderhalve maand tot volle tevredenheid."

Monica

"Ik dacht dat vBoxxCloud ingewikkeld zou zijn, maar door de enorm vriendelijke en behulpzame medewerkers van vBoxx snel op gang geholpen. Tot nog werkt het perfect en met de sync-tool ook nog eens heel erg snel! En dat allemaal AVG-proof! Ik ben heel erg tevreden!"

Bettina

"In verband met de invoering van de AVG was ik op zoek naar een andere Cloud-aanbieder. Ik ben heel blij met de geweldige uitleg en ondersteuning tijdens het hele proces. De gegevens zitten nu veilig in een Cloud in Nederland. Zeker aan te bevelen!"

Salon

"Vanwege de AVG zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare Cloud oplossing. Ben erg blij met de mogelijkheid om gastgebruikers aan te maken, zodat ik veilig documenten kan delen. De helpdesk is snel met beantwoorden van vragen. vBoxx wil ik hierbij zeker aanbevelen."

Speciale korting voor non-profitorganisaties


Non-profitorganisaties krijgen maandelijks 20% korting op hun gebruikers en opslag. Heeft u interesse? Neem contact op met een van onze collega's of start een gratis proefversie!

Gebruikers


€6,40 i.p.v. €8

Per gebruiker per maand

Inclusief 20% korting
Altijd aan te passen
Altijd opzegbaar
Inclusief support

Proefversie

Opslag


€1,60 i.p.v.€ 2

Per 50GB per maand

Inclusief 20% korting
Altijd aan te passen
Altijd opzegbaar
Inclusief support

Plan demo

Human Power Team Delft

Human Power Team is een team bestaande uit studenten van de TU Delft en de Vrije Universiteit Amsterdam die samen proberen het record van snelste door de mens afgelegde snelheid af te leggen. Dit doen ze door hun zelfgemaakte, aerodynamische fiets de VeloX steeds te vernieuwen.

Record

Op 10 september 2019 is het wereldrecord verbroken door een van de fietsers van het team. Hierbij is er een snelheid behaald van 122,12 km/uur in de Nevadawoestijn in Amerika.

vBoxx

Wij bij vBoxx zijn trots op het Human Power Team en hun behaalde resultaten. Human Power Team gebruikt vBoxxCloud om bestanden veilig te synchroniseren met collega's en partners.

human power team delft logo