Beste Cloud Service Bedrijf van 2018!

We zijn erg trots dat vBoxx is uitgeroepen tot Beste Cloud Service van 2018 in de Benelux!

De Benelux Enterprise Awards worden jaarlijks door EU Business News toegekend aan bedrijven voor buitengewone prestaties in verschillende bedrijfsgebieden. Het belicht bedrijfsprestaties van het afgelopen jaar, reputatie, niveau van innovatie en de aanwezigheid van het bedrijf op de Europese markt.

EU Business News heeft de CEO Valentijn Koppenaal geïnterviewd waarin hij meer vertelt over de diensten die we aanbieden en hoe we naar de hoogste kwaliteit streven daarvoor. Hieronder kun je een paar hoogtepunten van het interview lezen.

De werkwijze van vBoxx

Of het nu om websites hosten, dedicated servers tot onze cloud-oplossing vBoxxCloud gaat, bij vBoxx willen we onze klanten een omgeving bieden waar ze efficiënt kunnen werken aan hun doelen. vBoxxCloud is ontstaan ​​uit de wens om een veilige en privé omgeving te bieden voor bedrijven die altijd en overal toegang tot hun documenten nodig hebben.

Onze missie is om de juiste tools en oplossingen te bieden aan bedrijven ongeacht wat voor hostingomgeving ze nodig hebben. We willen een breed scala aan diensten aanbieden, zoals de beschikbaarheid van websites, databases, applicaties en toegang tot bedrijfsdocumenten op afstand. Dit laatste speelt tegenwoordig een bijzonder essentiële rol voor bedrijven.

Intern zijn we een jong, flexibel, dynamisch en snel veranderend bedrijf. We noemen het ook graag een no-nonsense bedrijf. Daarnaast staan we erom bekend dat de klant altijd op de eerste plaats staat. We staan ​​nooit stil, er is altijd ruimte voor meer innovatie en efficiëntie en we doen onze uiterste best om dit te vinden voor onze klanten en ons bedrijf.

We bedanken onze klanten die ons aanmoedigen om persoonlijke oplossingen te bieden door middel van voortdurende ontwikkeling en innovatie.

Lees het hele interview hier. Het interview is in het Engels.

Award beste cloud service 2018

De beste cloud voor jouw bestanden

Nieuwsgierig geworden waarom vBoxxCloud het award voor beste cloud service van 2018 heeft gewonnen? Ontdek het zelf en start een proefversie op onze website. Wij helpen je graag persoonlijk verder met de beste oplossing voor jouw bestanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *