Wil jij efficiënter online samenwerken op de werkvloer?

Wanneer u openstaat voor nieuwe ideeën en problemen gezamenlijk wilt oplossen, verloopt het samenwerken in een team vaak vrij soepel. Natuurlijk kunnen er altijd complicaties optreden waardoor het samenwerken ingewikkelder wordt, maar dit wilt u het liefst voorkomen. Wij geven u een aantal voorbeelden om efficiënter online samen te werken op de werkvloer.

 

Documenten bewerken in 1 centrale omgeving

Hoe meer we vooruitgaan, hoe minder tijd we kunnen besteden aan bijzaken. Daarom moeten we niet bezig zijn met het werken in verschillende apps, lang wachten op bijlages of traag internet. Het helpt ons om te kiezen voor een gecentraliseerd online platform om dit proces te versnellen. Uw bedrijf kan zelfs kosten besparen door te kiezen voor een cloudomgeving die alle bestanden veilig samenbrengt. Een centrale omgeving voor uw bestanden brengt naast eenvoudige online opslag namelijk meer voordelen.

Online samenwerken in hetzelfde document is daar een goed voorbeeld van. Deze functie is ideaal voor teams die constant aan dezelfde documenten moeten werken. Het versnelt het werkproces, want iedereen heeft permanent toegang tot hetzelfde Word-, Excel- of PowerPoint-bestand, zelfs wanneer Microsoft Office niet is geïnstalleerd.

 

Tijdens het online samenwerken is goede communicatie de sleutel

Tijdens het werken in een team moet er ruimte zijn voor verschillende ideeën, meningen en stijlen. Daarom moet de omgeving waarin gewerkt wordt goede communicatiefuncties bieden om deze ideeën uit te werken en het gewenste resultaat te behalen.

Wanneer u in vBoxxCloud aan een document werkt, kunt u opmerkingen toevoegen die anderen te zien krijgen en moeten goedkeuren. Voor direct contact is het mogelijk om onderling met elkaar te chatten.

Daar komt nog bij dat cloudoplossingen die gebruikmaken back-ups en bestandsversies zorgen voor extra veiligheid. Niet gek, want met veel mensen werken in hetzelfde bestand zorgt voor een hoop verschillende versies. Met de versiebeheer  van vBoxxCloud worden alle versies behouden en als u per ongeluk een bestand verwijdert, kunt u het gemakkelijk herstellen.

 

Ongewenste veranderingen makkelijk herstellen

U heeft lang aan een belangrijk document gewerkt en de volgende dag beseft u dat al het harde werk weg is of is veranderd. Op dat moment is het fijn als de cloudomgeving waarin u werkt alle versies van het bestand bewaard. De functie versiebeheer herstelt het document naar de juiste versie en bespaart u een hoop tijd en werk.

Een van de belangrijkste voordelen van online samenwerken in de cloud, is niet alleen de flexibiliteit die het geeft, maar biedt dus ook een vangnet voor als er iets misgaat.

Ontdek zelf deze en alle andere mogelijkheden van onze cloud en start hier een gratis proefversie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *