Leitz Cloud by vBoxx bij de internationale Craft Fair

Leitz is momenteel aanwezig bij de Internationale Craft Fair in Munchen. Hier presteneteren zij hun nieuwe product Leitz Cloud by vBoxx. Leitz en vBoxx zijn gaan samenwerken om ook in Duitsland een betrouwbare cloudoplossing aan te bieden. Deze samenwerking begon vorig jaar al tijdens de CeBIT in 2016, waar vele alvast een goed beeld konden krijgen van de mogelijkheden van Leitz Cloud. Een kwalitatieve cloudoplossing gehost in Duitsland.

Leitz Cloud by vBoxx is sinds 1 februari beschikbaar

Sinds 1 februari is Leitz Cloud by vBoxx voor iedereen beschikbaar en kunnen bedrijven een proefversie starten om het product te testen. Leitz is op weg een sterke aanbieder te worden in de Duitse markt en richt zich voornamelijk op het midden tot klein bedrijf. Door deel te nemen aan CeBIT 2016 en nu de internationale Craft Fair in Munchen creëren ze meer naamsbekendheid. Ze zijn klaar om de concurrentie aan te gaan met de zakelijke variant van Dropbox, OneDrive en Box.

De Internationale Craft Fair biedt een podium voor artiesten, ambachtslieden en ontwerpers om hun producten te tonen. Daarnaast biedt het voor starts ups de mogelijkheid om hun nieuwe producten te introduceren aan experts. Dit is een goede mogelijkheid om Leitz Cloud by vBoxx te introduceren aan een publiek dat dagelijks werkt met cloudoplossingen.

Een zakelijke Cloud oplossing voor de Duitse markt

Leitz Cloud by vBoxx is een Duitse en zakelijke cloudoplossing, waar beveiliging en privacy hoog in het vaandel staan. Daarbij hebben bedrijven met het product van Esselte Leitz volledige controle over hun bestanden. In maart zijn vBoxx en Leitz ook aanwezig bij CeBIT 2017 in Hannover. Daar zetten ze hun werk in 2016 voort om de wereld van cloudoplossingen een stuk veiliger te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *