vBoxxCloud Update: Online Documenten Bewerken & Nieuwe Desktop Client

Veel vBoxxCloud-gebruikers hebben gewacht op de nieuwe functies “Online Samenwerken”  en vandaag is het dan zo ver! De nieuwe functie maakt het mogelijk om bestanden online aan te maken, te bewerken of tegelijk en in real time samen te werken. Het downloaden van een aparte applicatie of het verlaten van de vBoxxCloud-omgeving is niet meer nodig. Hierdoor verloopt het hele proces niet alleen erg vlot, maar werkt u ook in een veilige omgeving!

Online Documenten bewerken

online-samenwerken-online-documenten-bewerken

Een van de voornaamste voordelen van het online samenwerken in vBoxxCloud ligt in de mogelijkheid om documenten tegelijkertijd met meerdere gebruikers te veranderen. Communiceren met mede-auteurs is ook makkelijk. U kunt met medewerkers chatten of commentaar toevoegen voor latere beoordeling.

Het bewerken van documenten online geeft u niet alleen de mogelijkheid om productiever te zijn, maar het verbetert ook de beveiliging en privacy van uw gegevens. Alle instellingen van de organisatie blijven actief en beheerders blijven instaat activiteiten te monitoren en te controleren.

Maak, bewerk en houd uw documenten op één plaats

Doormiddel van de synchronisatie tool blijft u werken in een mappenstructuur zoals u gewend bent, maar nu kunt u ook online documenten bewerken. Verstuur grote bestanden, werk samen in Word, Excel of Powerpoint en houd elkaar op de hoogte via de geïntegreerde chat. Hierdoor is het versturen van grote bijlages via de mail niet meer nodig en kunnen gratis gastgebruikers volledig gebruikmaken van het “online bewerken” van documenten.

 

Met behulp van de beveiligde share-functie deelt u bestanden gemakkelijk, maar behoudt u de controle over uw documenten. Alle aanpassingen worden bijgehouden en zijn gemakkelijk terug te draaien. De toegang tot de bestanden is direct te wijzigingen en is per gebruiker aan te passen.

New desktop client

We hebben de dekstop client bijgewerkt en het heeft nu een gebruiksvriendelijkere look-and-feel. Naast een visuele upgrade, geeft het ook meer informatie over uw vBoxxCloud-account.

Zogeheten ‘File collisions’ zijn makkelijker op te lossen en krijgt u meer informatie over de activiteiten en het gebruikte geheugen.

U kunt de nieuwe sync tool downloaden in de downloadsectie van vBoxxCloud.

vBoxxCloud new website

Last but not least: de internationale bezoekers hebben een compleet nieuwe website, vboxxcloud.com. Ons doel met deze wijziging is om de internationale gebruikers een vlottere ervaring te geven. Het doorzoeken van de website verloopt nu sneller en heeft de website meer visuele berichtgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *