OverheidsCloud: een veilig Dropbox alternatief

Zoekt u een veilig Dropbox alternatief?

Dropbox wordt sterk afgeraden voor overheidsinstellingen, aangezien de informatie buiten de EU wordt opgeslagen en uw informatie voor commerciële doeleinden kunnen worden gebruikt. Wel wordt er binnen gemeentes en andere overheidsinstellingen relatief veel gebruik gemaakt van Dropbox, omdat het een makkelijke oplossing is om bestanden te delen. Om de problemen van Dropbox te omzeilen komt vBoxx met de OverheidsCloud. 

De OverheidsCloud neemt de voordelen van Dropbox over, maar biedt daarnaast extra functies waardoor het beheer van de bestanden beter kan worden gemanaged. Cloudprovider vBoxx slaat uw data veilig op in datacentra binnen Nederland en de medewerkers staan altijd voor u klaar vanuit het kantoor in Den Haag.

Wat kunt u precies met de OverheidsCloud?

De belangrijkste sleutelwoorden zijn toegankelijkheid en samenwerking. Uw bestanden worden vanaf alle apparaten gesynchroniseerd met de cloud. Zo kunt u altijd en overal bij uw bestanden; van achter uw bureau, in een vergadering of onderweg. Door het samenwerken in gedeelde folders heeft iedereen toegang tot de bestanden die voor hem of haar bedoeld zijn én behoudt iedereen de laatste versie.

OverheidsCloud is de oplossing

De OverheidsCloud is ontworpen voor zowel de kleine als grote organisaties. De kleinere organisaties hebben veelal niet het budget om een eigen applicatie te ontwikkelen volgens de veiligheidsnormen. Door aanschaf van de OverheidsCloud is dit ook niet meer nodig.
OverheidsCloud biedt de oplossing van een volledig centraal organisatiebeheer, essentieel voor elke grootte organisatie. Door middel van de organisatiebeheer kunt u gebruikers, teams, rechten en apparaten beheren vanaf een centraal punt.

U deelt de informatie en bestanden ook gemakkelijk met andere organisaties, zoals gemeenten en leveranciers. De bestanden worden gedeeld vanuit hetzelfde systeem, maar doordat u andere partijen toegang geeft tot bepaalde mappen of bestanden, staat uw informatie ook voor hen veilig en beschermd.

De OverheidsCloud is ook 14 dagen vrijblijvend uit te proberen. Meer informatie kunt u vinden op https://overheids-cloud.nl.

U kunt uw vragen ook stellen door direct contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee om samen tot een passende oplossing te komen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *