Thuiswerken? Dit zijn 5 cruciale oplossingen.

Het Covid-19 virus grijpt steeds meer om zich heen en het RIVM raadt aan om zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Niet ieder bedrijf heeft zich even goed voorbereid op deze crisis en dan kan het best lastig zijn om de juiste oplossingen te vinden. Daarom vind je hieronder 5 oplossingen die cruciaal zijn om werknemers veilig en makkelijk te laten thuiswerken.

Gebruik de cloud om toegang te krijgen tot bedrijfsbestanden

Nu je thuis moet werken, moet je toegang hebben tot bedrijfsbestanden en deze mogelijk delen met collega’s en partners. Een veilige en betrouwbare cloud helpt u bij het blijven werken aan alle bedrijfsbestanden.

De AVG-ready oplossing vBoxxCloud geeft u overal ter wereld toegang tot die bedrijfsbestanden. Je kan dezelfde documenten ook bewerken met collega’s of veilig (en gratis) delen met klanten.

vBoxxCloud is eenvoudig te installeren op alle apparaten waardoor iedere
werknemer direct aan de slag kan. Nu met 50% korting en inclusief migratie om
je te helpen in deze moeilijke tijden.

Communiceer via uw eigen chat

Wanneer je vanuit huis werkt, is het belangrijk om alle middelen te hebben om goed te blijven communiceren. Rocket Chat is een uitgebreide chatoplossing waarmee je alle communicatieproblemen oplost. Hiermee chat je eenvoudig met het hele team, deel je bestanden of schakel je over naar video-/ audioconferenties.

Rocketchat kan je laten hosten op de servers van vBoxx en is in de meeste gevallen op dezelfde dag uit te leveren.

…Of Video conferenties?

Mogelijk communiceer je liever face-to-face met je collega’s terwijl je belangrijke stappen bespreekt. Dan heb je een betrouwbare videoconferentie-app nodig om groepsgesprekken te organiseren. De grootste video/ audioconferentie-app die vandaag beschikbaar is heet Zoom en helpt je effectief te communiceren met collega’s via online meetings, chats en Webinars.

Veilige Nederlanderse E-mail

Als je de voorkeur geeft aan meer traditionele manieren van communiceren, dan is de Kerio Connect e-mailoplossing een goede keuze om al je e-mails veilig te bewaren en te versturen via de cloud.

Deze Nederlandse oplossing is eenvoudig te koppelen aan Outlook, Apple Mail, Windows, Linux, Apple, Android of iOS. Daarbij is het niet alleen een oplossing voor het veilig opslaan en versturen van e-mail, maar het synchroniseert ook alle contacten, taken, agenda en chat naar al je apparaten en collega’s.

Thuiswerken in je eigen online werkplek

Werk je liever volledig in een Nederlandse cloud zodat je alleen een scherm en internetverbinding nodig hebt? Zet je werkplek dan volledig in de cloud. Alle werknemers maken dan gebruik van een server (computer in een beveilig datacenter) waarop zij kunnen inloggen en werken daar in bijvoorbeeld Office.

Direct beschikbaar

COVID-19 heeft een grote impact op ons dagelijkse leven en verandert onze manier van werken. Het Nederlandse hosting- en cloudbedrijf vBoxx helpt je graag verder om het thuiswerken zo productief mogelijk te maken. 100% Nederlands, veilig en inclusief Nederlandse support. Onze diensten hebben een snelle en korte levertijd.

Nieuwsgierig of een van bovenstaande oplossingen iets voor jou kan betekenen of wil je alleen advies? Plan hieronder dan een gratis adviesgesprek in wanneer het jou uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *