Hou je data veilig met vBoxxCloud Snapshot

We gebruiken vaak het woord ‘snapshot’ als het over fotografie gaat, vooral om dat ene speciale moment vast te leggen. vBoxxCloud komt nu ook met Snapshot en vergelijkbaar met fotografie legt het de mooie momenten vast. Uw Teamshares zijn direct beveiligd en er is zelfs toegang al uw bestanden zijn beschadigd. 

Wat is vBoxxCloud Snapshot?

Voor wie extra beveiliging zoekt tegen Ransomware is het mogelijk om een extra back-up te creëren voor persoonlijke folders en teamshares. Deze nieuwste feature van vBoxxCloud staat het toe dat beheerders Teamshares en bestaande gebruikersdata kunnen kopiëren. Inclusief de inhoud die al eerder bewerkt, verwijderd of opnieuw gecreëerd is. De bewerkingsgeschiedenis wordt ook hersteld gedurende het proces. Snapshot creëert een Teamshare die niet gekoppeld is aan een gebruiker met gekopieerde inhoud.

Ransomware? Wat is dat?

Ransomware is een soort malware/kwaadaardige software dat ervoor zorgt dat geïnfecteerde inhoud ontoegankelijk wordt en er geld wordt geëist om deze waarschuwing te verwijderen. Voor wie van u ons al een tijdje volgt, heeft misschien al wat kunnen lezen over Ransomware. Het is heel simpel gezegd een programma/ virus dat een computer blokkeert en vervolgens om geld vraagt aan de gebruiker om de computer te bevrijden. De mogelijkheid in vBoxxCloud tot het bewerken en herstellen van bestanden waren al een solide tegenstander van Ransomware, maar snapshot is een extra stap die dit soort ‘aanvallen’ voorkomt.

Meer geavanceerde ransomware aanvallen kunnen bestanden verwijderen, recreëren, en bestandsnamen veranderen wat de bewerkingsgeschiedenis kan aantasten. Dit klinkt eng en dat is het ook. Hoe meer men hiertegen bewapend is, hoe beter. vBoxxCloud helpt bij het terugkrijgen van bestanden door de meer geavanceerde aanvallen en het effectief herstellen van data in originele toestand.

vBoxxCloud features en Ransomware

vBoxxCloud heeft 4 features die helpen bij het beschermen en terugkrijgen van data:

  • Restore Revisions feature: herstelt een bestand in een voorgaande versie
  • Revision Rollback feature: helpt bij het herstellen van Ransomware
  • Restore Deleted feature: herstelt bestanden die voorheen gemarkeerd staan als verwijderd
  • Snapshot: creëert een kopie van een Teamshare of persoonlijke bestanden en bewaart het als een Teamshare zonder gebruikers.

Wanneer kan ik Snapshot gebruiken?

Nu meteen! Of er nu een nieuw account geactiveerd moet worden of de huidige status van uw organisatie bewaard moet blijven, Snapshot zal u een veiliger gevoel geven. Bent u nieuw bij vBoxxCloud, probeer dan de nieuwe features hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *