Vijf Belangrijkste Functies van vBoxxCloud Online Samenwerken

vBoxxCloud, onze zakelijke oplossing om bestanden veilig op te slaan en te delen heeft binnenkort een nieuwe functie. Met de nieuwe functie ‘’online editing oftewel online samenwerken’’ is het mogelijk om samen in hetzelfde document te werken. Dure applicaties zoals Word, PowerPoint of Excel zijn hierdoor overbodig. Bekijk hier de vijf belangrijkste mogelijkheden.

1. Live Bestanden Bewerken Met Meerdere Gebruikers

Met de nieuwe functie is het mogelijk om online met meerdere gebruikers tegelijk in hetzelfde bestand te werken. Doordat alle aanpassingen direct zichtbaar zijn, blijft alles zeer overzichtelijk. Deze functie is voornamelijk handig wanneer je in groepsverband werkt en er hetzelfde document gebruikt wordt. Daarbij kunnen gebruikers uit andere organisatie gemakkelijk hetzelfde bestand bereiken en aanpassen.

2. Opmerkingen Toevoegen en Praten Via de Chat

Tijdens het samenwerken in hetzelfde document kunnen gebruikers gemakkelijk met elkaar communiceren. Het is namelijk mogelijk om opmerkingen te plaatsen, kan je chatten door middel van het chatprogramma en is de bekende track & changes functie aanwezig.

3. Nieuwe Content Creëren

Met de Webeditor van vBoxxCloud kan je vanaf het begin al werken in programma’s zoals Word, PowerPoint en Excel. Hierdoor is de, over het algemeen zeer dure, aanschaf niet meer nodig en kan je gemakkelijk met alle collega’s online blijven samenwerken.

4. Online Presenteren

Wanneer je de content in vBoxxCloud wilt laten zien aan anderen, dan biedt de webeditor de mogelijkheid om via de ‘’play’’ mode de content te delen. In combinatie met een conference call kan het een alternatief zijn voor ‘’Live meeting’’ applicaties die niet beschikken over een Real-time samenwerkfunctie.

5. Veilig en Gecontroleerd Online Samenwerken

Wanneer je werkt in de Cloud dan is een goede beveiliging en sterke privacy heel belangrijk. Ten eerste biedt de webeditor de mogelijkheid om controle- en toestemmingsregels in te voeren, deze dienen gebruikers eerst goed te keuren. Daarnaast is het instellen van een maximum op de hoeveelheid downloads, de authenticatie van gebruikers en de vervaldatum van een deelactie allemaal per gebruiker te bepalen. Tot slot houdt vBoxxCloud alle activiteiten bij, zodat de beheerder altijd weet wat er speelt.

‘’Online samenwerken’’ zal binnenkort te gebruiken zijn in het al zeer uitgebreide pakket van de zakelijke oplossing vBoxxCloud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *