Een cloud reseller worden

Een partner van een bedrijf zijn, producten en/of diensten doorverkopen en het aanspreekpunt voor de klanten zijn. Dit is wat een reseller doet, maar wat zijn de voordelen en hoe gaat het in zijn werk?

Wat voor reseller kan ik zijn?

Het doorverkopen van producten en/of diensten kan in diverse sectoren, daarom is het belangrijk om te weten waar jouw interesses liggen. Kies een product en/of dienst waar jij gespecialiseerd in bent, zodat het resellen gemakkelijker te beheren is!

Reseller onderhandeling
vBoxx biedt ook de mogelijkheid aan om een reseller te worden.

Kies een oplossing die is ontworpen voor bedrijven

vBoxxCloud is ontworpen voor bedrijven. Als je een cloud oplossing doorverkoopt, hoe meer je kan aanpassen, hoe beter het is. Branding is vooral belangrijk, omdat je jouw bedrijfslogo en branding aan jouw klanten wilt laten zien. In vBoxxCloud is dit eenvoudig aan te passen in de organisatie-instellingen. Je kan de logo’s, namen en e-mails veranderen. Dit werkt ook door naar de applicaties op de verschillende desktops. Dit is een handige tool voor bedrijven en voor jou als reseller!

Verkoop een cloud oplossing die eenvoudig op te schalen is

Naast de teamdelingen is er ook een optie om de cloud in te delen in meerdere organisaties. Op deze manier kan je voor iedere organisatie een ander beleid en gebruikers instellen.

Met deze functie kan je als reseller al jouw klanten beheren vanuit jouw eigen omgeving. Elke klant krijgt een eigen organisatie. Jij bepaald welke rechten klanten hebben en hoeveel opslag en gebruikers worden toegekend.

Een eenvoudig te beheren cloud omgeving

Met vBoxxCloud kan je meerdere organisaties vanuit dezelfde omgeving beheren, hierdoor heeft elke organisatie eigen instellingen en is volledig onafhankelijk van andere organisaties. Dit is handig voor de franchise, dochterondernemingen of afdelingen binnen grote bedrijven.

Gratis gastgebruikers

Als je bestanden wilt delen met externe mensen, is dat geen probleem. Alle bestanden zijn te delen door een gratis gastgebruiker aan te maken. Er is geen limiet voor het aantal gastgebruikers die kunnen worden aangemaakt. Ook voor de gastgebruikers kunnen de rechten worden ingesteld.

Bestanden veilig delen

De rechten van de (gast)gebruikers in de cloud kunnen worden ingesteld. Zo kan je instellen wie welk document mag inzien, toevoegen en/of aanpassen. Je kan rechten en mappen beperken voor collega’s, zodat alleen de juiste bestanden gedeeld worden.

Per teamdeling is in te stellen of een gebruiker een teamdeling kan zien en wat de rechten van die specifieke gebruiker zijn. Je kan met verschillende mensen met verschillende rollen samenwerken in dezelfde map.

Bestanden delen

Sterke beveiliging is belangrijk voor uw klantgegevens

Onze servers staan in het zwaarbeveiligde Nederlandse datacenter MainCubes. Al jouw data is dus veilig opgeborgen.

Alle bestanden zijn versleuteld met 256-bit AES encryptie. De twee-stap-authenticatie is een extra beveiligingstap, waardoor niemand zonder toestemming toegang kan krijgen tot jouw data in de cloud.

Continue back-up helpt toekomstige problemen te voorkomen

Met de uitgebreide herstelfuncties in de cloud zijn jouw bestanden nooit echt weg. Soms komt het voor dat je per ongeluk een bestand en/of map verwijderd, maar met de optie revisies terugdraaien kan je makkelijk oude versies van bestanden en/of mappen herstellen.

Mocht je te maken krijgen met een ransomware aanval, zijn je bestanden alsnog niet weg. Met de anti-ransomware functie, Snapshot, kunnen bestanden en/of mappen naar een specifiek punt in het verleden worden hersteld.

Geen beperkingen voor bestandsgrootte

vBoxxCloud zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van de cloud zonder enige beperkingen in snelheid en bestandsgrootte. Als jouw klanten video’s of kleine documenten uploaden, beperkt onze cloud-omgeving hun grootte niet.

Met teamdelingen werk je samen in de cloud, vanaf jouw eigen computer of de webversie. Bestanden worden vergrendeld, zodat er geen fouten ontstaan bij het bewerken en iedereen altijd up-to-date is met de laatste versies van de bestanden.

Een cloud die ideaal is voor verschillende bedrijfssectoren

Onze cloud zonder grenzen is voor diverse branches geschikt, bijvoorbeeld voor: de zorg, de bouw, advocaten, administratief, non-profit, ZZP en eenmanszaken. Steeds meer bedrijven van diverse sectoren vinden het belangrijk om gebruik te maken van een veilige cloud omgeving.

Bestanden zijn altijd toegankelijk

vBoxxCloud is toegankelijk vanaf alle apparaten door applicaties voor iOS, Windows, Android en meer. De webversie is gemakkelijk te gebruiken en alle bestanden zijn altijd gesynchroniseerd. Je kan dus overal werken met vBoxxCloud.

Hoe word ik een cloud reseller?

Je kan binnen één dag al reseller worden. Maak een gratis proefversie aan en ontdek vBoxxCloud. Om kennis te maken met vBoxxCloud kan je een gratis 1-op-1 rondleiding inplannen. Tijdens deze rondleiding legt een medewerker van vBoxx uit hoe de cloud werkt.

Een vBoxx medewerker geeft een online demo.

Plan nu een gratis 1-op-1 rondleiding in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *