Hoogtepunten van 2018 voor vBoxx!

Eens in de zoveel tijd is het goed om te evalueren en terug te kijken naar hoe ver je bent gekomen. Of het nu voor je bedrijf of voor jezelf is, de jaarwisseling is een uitgesproken moment om te bepalen wat je wel en niet wil meenemen naar het nieuwe jaar. Met frisse blik op 2019 kijken we nog één keer terug naar een fantastisch 2018. Hieronder benoemen we een aantal mooie momenten van het afgelopen jaar.

AVG ready Cloud

Het begin van 2018 stond helemaal in het teken van de AVG. Op 25 mei ging de wet in en vBoxx is voor die tijd gecertificeerd door een externe partij. Hierdoor hoeven onze klanten zich geen moment zorgen te maken over de privacy van hun data.

Volgens de AVG is het belangrijk dat de persoonsgegevens van EU-burgers staan opgeslagen binnen Europa. Bij vBoxxCloud staan uw gegevens veilig in Nederlandse datacentra opgeslagen waar alleen u toegang tot heeft. Meer informatie over hoe vBoxxCloud en de AVG.

Beste Cloud Service van 2018

We zijn de trotse winnaar van de Benelux Enterprise Awards als Best Cloud Service van 2018! EU Business News kent deze prijzen jaarlijks toe aan bedrijven in verschillende markten voor hun buitengewone prestaties. We hebben er hard aan gewerkt om onze cloud veilig en betrouwbaar te maken en zijn dan ook erg trots op deze prestatie. Lees meer over de award en het interview met CEO Valentijn Koppenaal.

Award beste cloud service 2018

Betrouwbare cloud met 99,99% Uptime

We begrijpen hoe belangrijk het is om uw bedrijf draaiende te houden. Door in de cloud te werken kunt u overal bij uw bestanden vanaf elk apparaat. Om dat mogelijk te maken zorgen we ervoor dat de cloud 24/7 werkt. Het afgelopen jaar hebben wij een uptime van 99,99% gehaald zodat de cloud altijd beschikbaar is voor onze gebruikers. Bekijk de statuspagina voor de meest actuele status van vBoxxCloud.

105% toegewijde persoonlijke support

Elke dag van 2018 deden wij er alles aan om u de beste service te kunnen aanbieden. Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde supportmedewerkers die graag echt de tijd nemen het beste uit vBoxxCloud te halen. Lees meer hoe we u persoonlijk helpen.

Nog geen lid van vBoxxCloud? Begin in 2019 dan met werken in de cloud! Probeer het nu gratis uit.

We kijken tevreden terug op een goed 2018 en gaan werken aan een nog beter 2019!

Een gelukkig, gezond en succesvol nieuwjaar!

Bedankt voor het vertrouwen.

– vBoxx Team –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *