Jouw online werkplek: Mail, Bestanden en Webhosting

Ben jij opzoek naar een handig Alles-in-1 pakket voor jouw online werkplek inclusief email, bestanden en webhosting? Met het nieuwe Alles in 1 pakket van vBoxx staat je gehele bedrijf direct online en dat voor slechts €14.50! 

3 oplossing in 1: Bestanden – Email – Website

Met de online werkplek van vBoxx zorg je ervoor dat je direct alles veilig online hebt staan tegen een zeer goede prijs, want bij vBoxx betaal je alleen voor wat je gebruikt. Zo staat je eigen website direct online, geeft vBoxxCloud je de mogelijkheid om bestanden veilig op te slaan en te delen en heb je met Kerio Connect je mail, een digitale kalender en contacten altijd bij de hand. Het handige alles in 1 pakket heeft niet alleen een volledig webhostingpakket, maar krijg je ook je domeinnaam gratis.

Jouw bestanden in de Cloud

vBoxxCloud is de zakelijke en veilige oplossing voor het beheren van je bedrijfsbestanden. Sla bestanden op je computer op en open ze onderweg op je telefoon. vBoxxCloud is namelijk te gebruiken op alle apparaten. Daarbij staat alle data veilig opgeslagen in Nederland en gebruiken wij een End-to-End encryptie!

Daarnaast heeft vBoxxCloud zeer handige zakelijke functies, zoals het herstellen van kwijtgeraakte of verwijderde bestanden, kunnen bestanden worden vergrendeld zodat er geen ongewenste veranderingen worden ingevoerd en geeft de ‘’Activity Log’’ informatie over alle activiteiten in jouw organisatie.

All in One | Online Workplace Feature List
Jouw email in de Cloud

Kerio Connect is meer dan alleen een emailserver. Met Kerio Connect heb je continu controle over je email, inclusief onderhoud en support over de hele wereld. Mis nooit meer een afspraak of deadline, want met Kerio verstuur je niet alleen e-mails, maar heb je ook een online agenda, adresboek, notitieblok, chat en contactenlijst die overal ter wereld synchroniseert met al jouw apparaten.

Bovendien is mailen met Kerio Connect een stuk veiliger. Sterke spamfilters en anti-virussoftware zijn standaard geactiveerd om uw email in de cloud te beschermen. Daarnaast kunnen wij een hosting uptime van 99,99 % garanderen.

Een compleet webhostingpakket

Ons webhostingpakket heeft alles wat je nodigt hebt om je website direct online te hebben. Met het betrouwbare platform van vBoxx kan je gemakkelijk aan je website beginnen, ook in WordPress. Een gratis SSL-Certificaat is inbegrepen om ervoor te zorgen dat uw website is beveiligd. Daarnaast is niet alleen je SSL en domeinnaam gratis bij het pakket van vBoxx, maar ook de 24/7 support is inclusief. Bestel nu het Alles-in-1 pakket van vBoxx voor slechts €14.50 en heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *