Real time synchronisatie met bestandsvergrendeling


Op het pictogram verschijnt een slot. Dit geeft aan dat het bestand is vergrendeld. Gebruikers kunnen het bestand wel openen, maar niet veranderen onder dezelfde naam.

Elke gebruiker kan met de rechtermuisknop informatie opvragen over wie het bestand heeft vergrendeld en voor hoe lang. Beheerders kunnen altijd de bestandsvergrendeling opheffen en verwijderen.

Krijg een visuele bevestiging wanneer u bestanden vergrendeld.
beveiliging slot

Wie kan bestanden vergrendelen in de cloud?


Iedere gebruiker waarmee vBoxxCloud is gedeeld kan bestanden vergrendelen in de cloud. Dit is niet alleen handig om ervoor te zorgen dat er geen werk verloren gaat, maar ook om te voorkomen dat er geen ongewenste wijzigingen worden gemaakt terwijl u aan het document werkt. Als twee personen tegelijk hetzelfde document bewerken, kan dit namelijk versiebotsingen veroorzaken.

Gratis gastgebruikers die toegang hebben tot de cloud kunnen geen gebruik maken van de optie om bestanden te vergrendelen in de cloud.

Vergrendel Office-bestanden automatisch

Automatisch Office-bestanden vergrendelen in de cloud


  • Bepaal voor elke gedeelde map of u wilt dat Microsoft Office-bestanden automatisch worden vergrendeld wanneer het door een gebruiker wordt geopend.
  • De gebruiker kan vervolgens beslissen of hij of zij een bevestigingsbericht wil ontvangen van de automatische vergrendeling.

"Read-only" notificatie

Als het bestand is vergrendeld door een andere gebruiker, ontvangt u tijdens het opslaan de melding "Read-only". Dit houdt in dat u het bestand niet aan kunt passen.

Ontvang een alleen-lezen-melding wanneer u aan hetzelfde document werkt
beveiliging slot

AutoCAD bestanden vergrendelen


Ook AutoCAD bestanden kunnen automatisch vergrendeld worden in de cloud. Op die manier kunt u rustig werken in uw eigen AutoCAD bestand zonder dat iemand over uw werk opslaat.

AutoCAD® is software voor computer-aided design (CAD) die architecten, ingenieurs en bouwprofessionals gebruiken om nauwkeurige 2D- en 3D-tekeningen te maken.

Vermijd bestandsconflicten met vBoxxCloud

Verlies nooit meer gemaakt werk met vBoxxCloud.