8 tips om de productiviteit van werknemers te verhogen met vBoxxCloud – Deel II

Dit tweede en laatste deel van deze blog gaat over hoe managers en directeuren de productiviteit van hun werknemers kunnen verhogen op het gebied van synchronisatie technologie en tegelijkertijdde zakelijke bestanden beschermd blijven.

Voor het eerste deel van deze blog klikt u hier.

5. Verzenden van grote bestanden

Voor organisaties is het normaal gezien een barrière om grote bestanden te delen met werknemers en klanten. Per e-mail lukt het vaak niet, omdat de bestanden daar vaak te groot voor zijn. vBoxxCloud maakt het mogelijk voor gebruikers om bestanden te delen via web links die gelinkt zijn aan bestanden en folders die opgeslagen zijn in de Cloud. Deze benadering maakt het gemakkelijker voor de gebruiker om grote bestanden snel te versturen.

6. Gevoelige bestanden versturen

Alle gebruikers uit het bedrijfsleven versturen vertrouwelijke en gevoelige data naar collega’s, cliënten en zakenpartners. Sommige portals bevatten, werkelijk alle externe, documenten met gevoelige informatie op het gebied van communicatie. De mogelijkheid om deze veilig met elkaar te delen is essentieel voor professionals, bijvoorbeeld voor advocaten en accountants, die veel te maken hebben met talloze cliënten en samenwerken met externe partijen. vBoxxCloud maakt het mogelijk om bestanden veilig te delen door de zender de ontvanger alleen toegang geeft als deze zich registreert als gast, voordat deze de bestanden ontvangt. Bovendien kan de zender een limiet instellen op de grootte en hoe lang iemand toegang heeft tot bepaalde bestanden. Deze controle is belangrijk om de veiligheid te waarborgen.

7. Veilig samenwerken met iedereen

vBoxxCloud faciliteert frequente samenwerking met gastgebruikers. Een gecertificeerde gebruiker kan een speciale gedeelde map aanmaken en gastgebruikers uitnodigen om bestanden te uploaden, delen, downloaden en zelfs de content te beheren in de gedeelde map. Omdat de gebruikers samenwerken in een map op het web, kunnen bestanden ongelimiteerd verstuurd worden en zijn issues omtrent de veiligheid verbannen. Gecertificeerde gebruikers zijn in staat om meerdere, verschillende dergelijke mappen tegelijkertijd te gebruiken.

8. Verdeeld, maar toch synchroon

Huidige organisaties zijn vaker gedistribueerd. De meeste hiervan lokaliseren hun werknemers dichterbij de cliënten en zakenpartners om betere service te leveren en een kwalitatieve relatie op te bouwen en te onderhouden. Hiervoor is samenwerking en effectieve communicatie nodig, ondanks de afstand, om zo een succesvolle onderneming te creëren. vBoxxCloud is hierin een belangrijke factor die succesvolle organisaties helpt om werknemers altijd verbonden, productief en gelukkig te houden.

img_logo2

Data Beheer | Data privacy | Bestanden Delen | Bestanden Vergrendelen | Beveiliging | Persoonlijke Support

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *