NIEUW

Nu beschikbaar: Virtual Client Tool


Met de nieuwe Virtual Client tool kunt u slim synchroniseren. Zodra u via de Verkenner een bestand download, wordt deze gelijk geopend zodat u in uw eigen Office bestanden en programma's kan werken. De bestanden nemen alleen lokale opslagruimte in als u ze download. De Virtual Client helpt u lokale opslagruimte te besparen door alleen bestanden en mappen in de Cloud op te slaan. Bestanden en mappen worden nog steeds weergegeven in uw lokale gesynchroniseerde map, zodat u uw inhoud visueel kunt controleren en beheren. Bestanden worden gedownload zodra u erop klikt.

Virtual client tool
Beschikbaar voor Windows

Momenteel is de Virtual Client alleen beschikbaar voor Windows apparaten, later zal hij ook beschikbaar worden voor Mac.

Niet alle data meer lokaal

Niet al uw bestanden staan meer lokaal op uw computer of laptop, maar zijn wel nog steeds zichtbaar in de Verkenner.

Werken in uw Verkenner

Bestanden worden pas gedownload wanneer u erop klikt, op deze manier kunt u werken met uw eigen Office en andere programma's.

Verschil met de Sync Tool

Het grootste verschil tussen de Virtual Client en Sync Tool is dat bestanden wel nog steeds zichtbaar zijn in de Verkenner en u ze ook vanuit daar kan downloaden als ze niet lokaal staan op de computer. Bij de Sync Tool moet u de bestanden downloaden via de applicatie, als u ze weer lokaal op de computer hebben.

Lokaal opslag beheren

Als u documenten in de Cloud moet bewerken zonder internet, kunt u de inhoud eenvoudig markeren als 'Pinned'. Uw bestand wordt dan gedownload en is beschikbaar voor offline gebruik. Als u niet langer offline toegang tot uw bestanden nodig heeft, kunt u de map markeren als 'Unpinned' voor een beter opslagbeheer.

Belangrijke opmerking

De Virtual Client app en de vBoxxCloud Sync Tool kunnen niet allebei op uw desktop gedownload worden. U kunt dus kiezen tussen één van de twee tools, wat voor u het fijnste werkt.

-

De Cloud op uw mobiel

Installeer vBoxxCloud op uw mobiel en u heeft alle bestanden uit de cloud binnen handbereik. Bestanden staan niet lokaal opgeslagen en worden pas gedownload zodra u erop klikt. In de iOS is het zelfs mogelijk om bestanden direct in de app te wijzigen.

Manage Shares

Deel bestanden en beheer delingen direct vanaf de mobiel. U kunt indien nodig ook delingen verwijderen.

Edit documents

In de iOS kunt u bestanden direct vanuit de app bewerken. De Android app kan dit via een koppeling met Office 365.

Android Apple Cloud

Download de nieuwe vBoxxCloud app!

download in de app store download in google play

Synchronisatie tool desktop en laptop

Werkt u liever via de Verkenner in Windows of de Finder in Mac? Installeer dan de synchronisatie tool en werk direct vanuit uw eigen computer in de cloud. Alle aanpassingen synchroniseren direct door naar de cloud en andere gebruikers.


Windows

Bekijk en bewerk bestanden direct vanuit de verkenner in Windows

Mac (Apple)

Bekijk en bewerk bestanden direct vanuit de Finder op de Mac OS.

Synchroniseer bestanden met Windows en Mac

Wat onze klanten zeggen over vBoxxCloud

"Goed en gemakkelijk via je verkenner beschikbaar en de sync cliënt zorgt voor een perfecte en snelle synchronisatie tussen je pc en vBoxx cloud."

"De klantenservice heeft mij ook heel snel en kundig geholpen bij de installatie en ik kan met al m'n vragen bij ze terecht. Super tevreden!"

"AVG proof, veilig en snel. Eenvoudige bediening, 2 factor authenticatie voor nog meer veiligheid en mogelijkheid een apparaat te ontkoppelen."

Webbrowser

Werk veilig vanuit de webbrowser in uw bestanden


Wanneer u liever bestanden niet lokaal synchroniseert, dan is het ook mogelijk om alles online vanuit de webbrowser te doen. Bestanden zoals Word, PowerPoint en Excel zijn online te bewerken.

Bekijk Bestanden Online

Wilt u snel een afbeelding, PDF en Office-bestand bekijken? Dit kan gewoon online in de browser.Live & Real-Time Samenwerken

Werk online tegelijk aan hetzelfde bestand en zie elkaars aanpassingen in een andere kleur verschijnen.

Bestanden bewerken in de browser

Bewerk Bestanden Online

Bestanden van Word, PowerPoint en Excel zijn direct vanuit vBoxxCloud te bewerken.Overal Ter Wereld

Heeft u uw eigen apparaten niet bij de hand? Via de webbrowser is vBoxxCloud overal ter wereld beschikbaar.

Bestanden niet lokaal via WebDAV

Wanneer u toch wilt werken via de Finder / Verkenner op de computer, dan kunt u gebruikmaken van WebDAV. Simpel gezegd is dit een directe verbinding met de cloud, waarmee u gewoon kunt blijven werken in de Verkenner / Finder, alleen dan zonder dat alles lokaal synchroniseert. Hieronder staan een aantal voor- en nadelen van WebDAV.

Bestanden toch bereikbaar via Finder / Verkenner

Bestanden niet lokaal opgeslagen

Bestanden alleen te bereiken met internet

Geen bestandsvergrendeling tussen gebruikers

vBoxxCloud koppelen met WebDAV

Koppel Outlook met de cloud


Verstuur bestanden niet meer als bijlage maar veilig via vBoxxCloud en direct vanuit Outlook.

vBoxxCloud Outlook-plugin bestanden versturen

Verstuur Bestanden Direct in Outlook

Verstuur bestanden in dezelfde mail via vBoxxCloud. De link naar het bestand of de gastgebruiker wordt automatisch toevoeged na het versturen van de email.

vBoxxCloud Outlook-plugin bestanden ontvangen

Bijlages toevoegen aan de cloud

Geef zelf aan welke bijlages in de cloud moet staan of zet ze automatisch door bij een bepaalde grootte.

Koppel uw NAS of file server met de cloud

Zorg ervoor dat de huidige folderstructuur behouden blijft en koppel uw file server met vBoxxCloud. Met deze Server Enablement functie worden alle aanpassingen gesynchroniseert en worden alle aanpassingen direct doorgestuurd. Zo kunt u blijven werken in uw eigen file server en tegelijk in de cloud! Ook handig voor het migreren naar de cloud of een extra back-up.

Koppel file server en NAS met vBoxxCloud