Het begin van vBoxxCloud


Opgericht in 2012 door drie ondernemers, Valentijn, Saxwin en Alexander, gaat het verhaal dat ze een visie hadden terwijl ze in een café in Den Haag zaten en besloten dat er een verandering moest komen! Cloudtechnologie stond nog in de kinderschoenen, maar het drietal had het toekomstige potentieel ervan al snel opgemerkt. In 2014 brachten ze hun belangrijkste product uit: vBoxxCloud. EU Business News heeft CEO Valentijn Koppenaal geïnterviewd waarin hij meer vertelt over de diensten die vBoxx aanbiedt en hoe we naar de hoogste kwaliteit streven daarvoor.

Lees hier het gehele 2020 interview.
Lees hier het gehele 2018 interview.
vBoxxCloud

Het was tijd om onszelf en onze concurrenten uit te dagen.

Valentijn, Saxwin, Alexander

Duizenden tevreden klanten

vBoxxCloud heeft al duizenden tevreden bedrijven die u voor zijn gegaan.

Super blij met de service en klantvriendelijkheid van vBoxx. En natuurlijk ook met mijn veilige opslag in de Cloud.

- Bettina
reviews

vBoxx uitgeroepen tot beste cloud opslag van Nederland

Lees het artikel over de award op EU Business News.

Veilig bestanden delen met snelle synchronisatie


Teamdelingen

Deel en werk samen met gebruikers in dezelfde teamdeling. Voeg de gewenste gebruikers toe aan de teamdeling en bepaal hoe gebruikers toegang hebben tot die gedeelde folder.


Snelle synchronisatie

Selecteer de bestanden die u wilt synchroniseren naar uw desktop met de vBoxx Sync Tool en werk samen met uw collega's in dezelfde folders zoals u gewend bent.

sync tool

Gratis gastgebruikers


Met vBoxxCloud kunt u onbeperkt gratis gastaccounts aanmaken voor al uw klanten en partners. Hiermee kunt u veilig en gecontroleerd bestanden delen buiten uw bedrijf. Gastgebruikers kunnen alleen via de webbrowser bij de gedeelde bestanden en beheerders kunnen eenvoudig de activiteiten monitoren van de gastaccounts.

Veilig delen

Maak voor elke gast een gratis account aan en deel veilig bestanden. De gastgebruiker kan dan via zijn of haar eigen account alle bestanden zien die gedeeld zijn met hen.

Delen met URL

Liever geen gastaccounts? Deel dan de bestanden met een publieke URL link. Iedereen met deze link heeft dan toegang tot de gedeelde bestanden en folders.

gastgebruikers

cloud gif


Benieuwd waarom vBoxxCloud het award voor beste cloud opslag van Nederland heeft gewonnen?

Ontdek zelf waarom vBoxxCloud de beste cloud opslag van Nederland is en start een gratis proefversie of vraag een gratis 1-op-1 rondleiding aan!


Gratis proefversie Gratis rondleiding