Multi tenant cloud


Heeft u een dochteronderneming of afdeling die ook in de cloud beheerd moet worden, maar liever met een aparte beheerder of los van andere organisaties? Maak dan gebruik van onze Multi Tentant Cloud. Iedere sub-organsatie krijgt zijn eigen beheerder en instellingen.

Onderliggende beheerders kunnen niet naar hoofd-organisaties kijken.

Multi Tenant Cloud

Koppel uw file server met de cloud


Zorg ervoor dat de huidige folderstructuur behouden blijft en koppel uw file server met vBoxxCloud. Met deze Server Enablement functie synchroniseren vBoxxCloud en de file server alle aanpassingen direct door.

Zo kunt u blijven werken in uw eigen file server en de cloud tegelijk!

File server koppelen met de cloud

Active Directory (AD)


Laat gebruikers met dezelfde gegevens inloggen als bij alle andere gekoppelde platformen en koppel vBoxxCloud aan uw eigen Active Directory (AD).

Deze functie zit standaard inbegrepen en kunt u testen in een proefversie.

Active Directory Nederlandse Cloud

E-mail server koppelen met de cloud


vBoxxCloud stuurt dagelijks een hoop verschillende e-mails. Wanneer u het prettig vindt om deze e-mails te versturen vanaf uw eigen e-mailserver, dan kunt u uw e-mailserver koppelen met vBoxxCloud.

Alle e-mails komen vervolgens in uw eigen logs en helpen de hoeveelheid spam te verminderen.

E-mail server koppelen cloud

Uitgebreide API van vBoxxCloud


De uitgebreide Application Programming Interface (API) van vBoxxCloud is voor iedereen toegankelijk en eenvoudig te bereiken via onderstaande link. Met deze API kunt u bijvoorbeeld uw eigen systemen koppelen met vBoxxCloud om uw organisatie verder te automatiseren.

Bekijk hier de uitgebreide API van vBoxxCloud
API gebruiken van vBoxxCloud (cloud opslag)

Beheer de instellingen in vBoxxCloud

Bepaal het beleid van de organisatie. Geef aan waar de cloud aan moet voldoen en wat gebruikers wel en niet mogen. Hieronder vindt u een greep uit de instellingen.Organisatie instellingen
Beleid instellingen
gebruikers instellingen
Zuivering instellingen