Raad vBoxxCloud aan en verdien per verwijzing 60GB!

Als u iemand kent die vBoxxCloud ook kan gebruiken, dan kunt u vBoxxCloud aanbevelen. Wanneer hij of zij klant wordt, ontvangt u automatisch 60GB per verwijzing! Er zit geen limiet op de hoeveelheid opslag die u kunt verzamelen. De uitnodingen zijn eenvoudig en rechtstreeks vanuit het klantenportaal te versturen. Volg de onderstaande stappen om vBoxxCloud aan te bevelen.

 

 1. Login in het Klantenportaal:

  vBoxxCloud Client Portal Login

 2. Nadat u zich heeft aangemeld, ziet u al uw producten in de dashboard staan. Klik op vBoxxCloud voor toegang tot de verwijzingsactie:


  vBoxxCloud product opties

 3. Klik op vBoxxCloud Referral. Hier vindt u een overzicht van de huidige betaalde en gratis opslag en de status van alle uitnodigingen.


  vBoxxCloud Referral

 4. Scroll omlaag om het uitnodigingsgedeelte te vinden, voeg de e-mailadressen toe die u wilt uitnodigen voor vBoxxCloud en klik op Verstuur referral(s).

  vboxxcloud referral invite

 

Disclaimer: de gratis opslag wordt toegevoegd zodra de verwijzing klant is geworden. Zodra de verwijzing 6 maanden klant is zal de opslag niet meer worden ingetrokken. De aanbieding is alleen geldig voor huidige betaalde vBoxxCloud-gebruikers.