Voordelen van Cloudopslag in Nederland

Veel cloudopslag gebeurt nu nog via Amerikaanse bedrijven, terwijl Nederlandse cloudopslag veel voordelen heeft. Toch zien we dat er een verschuiving aan zit te komen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun data op te slaan in Nederlandse datacenters. Wat zijn de voordelen van het opslaan van je data in Nederland? Wij hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet.

Read more
dropbox-niet-geschikt-voor-jouw-bedrijf

5 redenen waarom Dropbox niet geschikt is voor jouw bedrijf

Dropbox is zonder twijfel een van de populairste Cloud oplossingen op de markt en presenteert zichzelf als de ideale oplossing voor het opslaan en delen van bestanden. Dropbox heeft zich in eerste instantie gefocust op de consument, maar is het ook veilig genoeg voor het bedrijfsleven? En is er iets veranderd sinds 25 Mei 2018, toen de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (beter bekent als de AVG) werd ingevoerd.

Read more
tips om veilig online te blijven

7 tips om veilig online te blijven

Tegenwoordig wordt het steeds moeilijk om veilig online te blijven. Ransomware en phishing e-mails zijn slechts enkele van de vele manieren om persoonlijke gegevens te stelen of mensen te laten betalen om hun bestanden terug te krijgen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, zijn er eenvoudige tips om de online veiligheid te garanderen.

Read more
Wat is het verschil tussen VPN en proxy?

Wat is het verschil tussen een VPN en een proxy?

Komt het bericht “deze video is niet beschikbaar voor jouw land” je bekend voor op YouTube of Netflix? Of wil je meer privacy op het internet? Een VPN of proxy biedt hieronder meer een oplossing voor. Beide verbergen je locatie waardoor het lijkt alsof je het internet gebruikt vanuit een andere locatie dan je werkelijk doet. Hoe werkt het precies en waarvoor gebruik je welke?

Read more
Hoogtepunten van 2018 voor vBoxx

Hoogtepunten van 2018 voor vBoxx!

Eens in de zoveel tijd is het goed om te evalueren en terug te kijken naar hoe ver je bent gekomen. Of het nu voor je bedrijf of voor jezelf is, de jaarwisseling is een uitgesproken moment om te bepalen wat je wel en niet wilt meenemen naar het nieuwe jaar. Met frisse blik op 2019 kijken we nog één keer terug naar een fantastisch 2018. Hieronder lichten we een aantal mooie momenten van het afgelopen jaar uit.

Read more
Australische overheid mag jouw berichten lezen

De Australische overheid mag jouw berichten lezen

Het Australische parlement heeft een nieuwe wet aangenomen die technische bedrijven zal verplichten om op verzoek versleutelde berichtendata aan de overheid over te dragen. De zogeheten Assistance and Access Bill krijgt veel weerstand van burgers, privacyadvocaten en tech giganten zoals Apple, Facebook en Google. Zijn jouw berichten veilig?

Read more