Cloud voor zzp'ers en eenmanszaken


vBoxx helpt zzp'ers en eenmanszaken graag bij de middelen die zij het beste kunnen gebruiken en hoe zij efficienter te werk kunnen gaan.


Al uw documenten altijd bij hand

Het aanschaffen van een veilige Cloud oplossing kan de ideale zet zijn, omdat zzp’ers en eenmanszaken flexibel moeten zijn en daardoor continu onderweg zijn. Ook al hebben zzp’ers wel of geen kantoor, zij zullen klanten moeten bezoeken en moeten zorgen dat zij ten alle tijden alle benodigde middelen bij de hand hebben.


De benodigde IT middelen

Zzp’ers en eenmanszaken hebben veel gemeen met grote ondernemingen, zeker met betrekking tot de IT. Allebei zijn ze afhankelijk van verschillende IT middelen om te kunnen blijven functioneren. Het grootste verschil is het budget, deze is behoorlijk lager voor zzp’ers of eenmanszaken.

AVG

AVG-Ready

Gecontroleerd en gecertificeerd door een externe en derde partij. Probeer vBoxxCloud nu gratis!

Lees Meer

video call

Gratis 1-op-1 Rondleiding

Wij laten u graag 1-op-1 zien hoe uw organisatie vBoxxCloud het beste kan gebruiken.

Lees Meer

persoonlijke support

Pro-active Support

Iedere klant krijgt een persoonlijke contactpersoon. Zo krijgt u altijd direct antwoord op al uw vragen.

Lees Meer

Gratis gastgebruikers in vBoxxCloud


Als eenmanszaak of zzp'er zult u ongetwijfeld samenwerkingen aangaan met andere klanten of partners buiten uw bedrijf om. Hiervoor is het natuurlijk handig om op een veilige manier bestanden te delen en in die bestanden samen te werken. In vBoxxCloud kunt u geheel kosteloos onbeperkt gastaccounts maken. De gastgebruikers kunnen via de gedeelde mappen bij de bestanden en u bepaalt ook zelf welke rechten de gastgebruiker heeft. Daarnaast kunnen de gastgebruikers alleen via de webbrowser bij de gedeelde bestanden en kunt u alle activiteiten monitoren in het activiteitenlogboek. Wilt u liever geen gastaccounts aanmaken? Deel dan eenvoudig de bestanden met een publieke URL link. Iedereen met deze link kan dan bij de gedeelde bestanden.

Meer over veilig delen

veilig delen vboxxcloud

Installeer vBoxxCloud op al uw apparaten!


Via onze apps heeft u alle bestanden altijd dichtbij en kunt u ze eenvoudig bewerken en delen.

Ontdek hier alle koppelingen met de Cloud

Android app


vboxxcloud android download button

iOS app


vboxxcloud ios download button

Windows app


vboxxcloud windows download button

MacOS app


vboxxcloud mac os download button

Ons prijzenplan: ook voor kleinere ondernemingen!


De meest populaire Cloud oplossingen neigen ernaar om prijsmodellen te gebruiken die bij grote ondernemingen passen. Er zou met meer dan één gebruiker gestart moeten worden om baat te hebben bij zakelijk functies en premium ondersteuning. vBoxxCloud heeft geen minimum vereisten dus u hoeft nergens aan te voldoen. Dit betekent dat of u nu een zzp’er bent of deel uitmaakt van een grotere onderneming, u gewoon een account kan aanmaken bij ons, de gewenste gebruikers en opslag kunt kiezen wat past bij uw organisatie en gelijk aan de slag kunt gaan. Zodra u klant bij ons wordt krijgt u altijd de volledige support erbij, hoe klein of groot uw onderneming ook is. Ideaal dus voor zzp'ers en eenmanszaken!

GEBRUIKERS

Jaarlijkse per maand

€8 per gebruiker

Inclusief alle functies
SSL-encryptie
Uitgebreid beheer
Aangepaste branding
File server enablement
Online bestanden bewerken
Onbeperkt gastgebruikers
Inclusief support


ONLINE OPSLAG (ORGANISATIE)

Omgerekend per maand

€3 per 250GB

Bepaal zelf de hoeveelheid opslag
Flexibel: direct aan te passen
Gratis migratieservice
Continue back-up
Onbeperkte versiesbeheer
Onbeperkte bestandsgrootte
Gratis delen met gastgebruikers
Onbeperkte snelheid


vBoxxCloud uitgeroepen tot de beste Cloud opslag service van 2018 en 2020!

Lees meer over deze award en waarom wij zijn uitgeroepen tot de beste Cloud.

Waarom is het belangrijk voor zzp’ers en eenmanszaken om te voldoen aan de AVG?


De AVG is een reglement welke is opgesteld door de Europese Commissie, die erop doelt om de privacy van EU-gebaseerde individuen te versterken. Als uw bedrijf klantgegevens behandeld, is het voor u essentieel om te voldoen aan de AVG.

Privacy

De AVG zal een privacy by design beleid introduceren. Dit betekent dat elk bedrijf wat te maken heeft met persoonlijke data, beveiligingssystemen moet evalueren en de privacy ervan te herzien.Gebruikersrechten

Alle bedrijven die te maken hebben met klantgegevens zullen hun huidige systemen moeten controleren om er zeker van te zijn dat deze systemen effectief genoeg zijn om deze rechten te verschaffen.

gdpr

Veiligheid aansprakelijkheid

Organisaties zijn verplicht om sterke veiligheidsprocedures te hebben en de richtlijnen van de AVG wet te volgen. Zodra uw organisatie niet voldoet aan de richtlijnen van de wetgeving, kunnen er sancties komen voor uw bedrijf.Verantwoordelijkheid

Uw bedrijf moet kunnen aantonen dat het voldoet aan de AVG in overeenstemming met het principe van verantwoordelijkheid. Bedrijven zullen een uitgebreide interne privacy structuur nodig hebben.

100% Nederlands Datacenter


De locatie van uw data zal zeker belangrijk zijn wanneer de AVG zichzelf opdringt en u wilt er natuurlijk ook zeker van zijn dat uw gegevens goed beveiligd worden. Amerikaanse bedrijven zoals Dropbox, OneDrive en Box, neigen ernaar om hun data in datacenters buiten Europa op te slaan. Dit wordt een probleem voor Europese bedrijven en entrepreneurs die zoeken naar een veilige en transparante cloud oplossing.


256-bit AES encryptie

vBoxxCloud gebruikt op de servers en voor alle communicatie 265-bit AES encryptie. Bestanden in vBoxxCloud worden automatisch versleuteld en onleesbaar gemaakt.

24/7 Beveiligd

De zwaar beveiligde servers van vBoxxCloud worden continu gemonitord door onze technische afdeling. Bij problemen weten wij dit als eerste en verhelpen het direct!

Alles-In-1 pakket voor zzp'ers en eenmanszaken


Naast een veilige Cloud oplossing is het als zelfstandig ondernemer vaak ook handig om een veilige e-mailserver en webhosting te hebben. Onze e-mailserver Kerio Connect in de Cloud geeft u permanente toegang tot uw eigen e-mail, inclusief onderhoud en ondersteuning van overal ter wereld. Ook als u zoekt naar een snelle SSD Hosting bent u bij ons aan het juiste adres! Onze snelle webhosting bundel biedt u alle tools die u nodig heeft om uw website veilig en snel online te zetten. Kies voordelig voor het Alles-in-1 Pakket of schaf de e-mail of webhosting apart aan!


Meer over ons Alles-in-1 Pakket

In de Spotlight: vBoxxCloud voor zzp'ers en eenmanszaken

Ik werk nu enige tijd met vBoxxCloud en ik ben daar heel content mee. vBoxx is een Nederlandse organisatie die de AVG als uitgangspunt hanteert en geen gegevens in Amerika opslaat. Ik heb dus ook geen last van de Amerikaanse wetgeving die de overheid in staat stelt om in alles een vinger aan de pols te kunnen houden.

Via vBoxx kan ik niet alleen mijn gegevens in een beveiligde omgeving opslaan, maar kan ik ook op een veilige manier bestanden delen.

Heel prettig was de manier waarop vBoxx mij kennis liet maken met het systeem. Ook na het sluiten van de overeenkomst staat vBoxx open voor vragen en suggesties, waarbij het contact op een plezierige wijze verloopt.

Tevens kun je een groot aantal gastgebruikers toegang geven tot bepaalde mappen. Per gastgebruiker kun je bevoegdheden toekennen aan welke mappen toegang wordt verleend.

Kortom, ik ben enthousiast over het systeem en over vBoxx.

Hutten
cases