Hoe verhelp ik het probleem 'Unable to connect to sync agent' in Windows?

In zeldzame gevallen kan Windows problemen hebben met het openen van het synchronisatieprogrogramma. Omdat Windows tijdens het opstarten haar eigen programma's voorkeur geeft, kan het voorkomen dat dit invloed heeft op het opstarten van de synchronisatietool. Dit artikel helpt u ervoor te zorgen dat het synchronisatieprogramma op de juiste manier wordt opgestart en weer synchroniseert. 
 
Wat is automatische vertraagd opstarten?

Windows-services starten wanneer u de computer aanzet. op sommige computers kan het nodig zijn om een specifiek programma vertraagd te laten opstarten zodat het naar wens werkt. 
 
Door de volgende stappen te volgen lost u het probleem op.
 

 Op Windows Vista, Windows 7, 8 or 10

 

1. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en ga naar taakbeheer.

 

task manager windows - vBoxxCloud
2. Selecteer in het taakbeheervenster het tabblad Services en klik op Open Services

task manager services - vBoxxCloud

3. Zoek naar vBoxx Sync Service of zoek naar uw aangepaste Sync Service naam als u de brandingfunctie hebt ingeschakeld. 

vboxx sync service - vBoxxCloud

4. Als u de service opnieuw moet opstarten, klikt u met de rechtermuisknop op de vBoxx Sync Service (of de door u gekozen naam) en selecteer opnieuw starten. 

5. Om er zeker van te zijn dat de vBoxx Sync altijd goed opstart en niet wordt beïnvloed door andere applicaties, klik met de rechtermuiksknop op de vBoxx Sync Service (of de door u gekozen naam). Selecteer nu Instellingen. 

vBoxx sync service - vBoxxCloud

6. Onder starttype kunt u nu Vertraagd Starten kiezen en klik vervolgens op OK. Uw synchronisatieprogramma start in nu altijd op de juiste manier op.

Note: Deze configuratie vertraagt de start van het synchronisatieprogramma, maar voorkomt een blok van andere apps, zoals antivirussen.