Hoe kan ik bestanden uploaden?

Om bestanden te uploaden moet u klikken op de ''Upload Files'' knop, Links bovenaan. 

 

bestanden uploaden - vBoxxCloud

 

Wanneer u de gewenste folder of het bestand hiernaartoe sleept worden deze direct geupload naar de vBoxxCloud.

 

bestanden uploaden 2 - vBoxxCloud

 


Een andere manier om bestanden te uploaden is door te klikken op ''Add Filles'' waarna u kunt zoeken naar de gewenste bestanden.

 

add files - vBoxxCloud

Hoe kan ik bestanden delen?

Er zijn twee manieren om bestanden te kunnen delen. De eerste manier wordt ook wel de 3rd party share genoemd. Wanneer je deze manier gebruikt is het mogelijk om bestanden te delen met gebruikers die niet in het vBoxxCloud systeem staan. Het stuurt namelijk een beveilgde link naar de opgegeven personen waarmee ze het gedeelde bestand kunnen downloaden.

De tweede manier is via Team-Share. Team-Shares worden gebruikt om folders te delen met specifieke groepen of personen. De adminstrator kan deze aanmaken voor jouw team. 

 

3rd Party Share vanaf het Web

Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt delen en ga naar share.

hoe kan ik bestanden delen - vBoxxCloud

 

Wanneer je op share drukt krijgt u een formulier dat moet worden ingevuld. Vul hier het e-mailadres in en de verder gewenste instellingen. Wanneer je “Send unique link to each person?” aanvinkt, is het mogelijk om bij te houden wie de bestandne al heeft gedownload. 

 

bestanden delen - vBoxxCloud

 

Wanneer er op Share is gedrukt worden de bestanden gedeeld en komt u in een pagina terecht die u de volgende opties geeft: to download the file to your local machine, remove the share, go to your files, or track your shares.

 


3rd Party Share vanaf de Sync Folder

Soms is het makkelijk om gebruik te maken van de 3rd party share direct vanaf de computer. Door met de rechtermuisknop te klikken op het bestand dat u wilt delen en vervolgens naar de Sync Tool te gaan en te klikken op ''share Link'' komt u in hetzelfde menu als hierboven. 

 

3rd party share sync folder - vBoxxCloud

Team-Share vanaf een Web browser

Zoals eerder al aangeven is het ook mogelijk om via Team-Shares bestanden te delen. Dit zijn andere folders dan normale folders. In deze folders staan personen afgebeeld. Met deze folders kun je met personen die in dezelfde team-shares zitten bestanden delen. Wanneer je bestanden toevoegd aan deze mappen zullen anderen die toegang hebben tot dezelfde team-share deze bestanden ook zien. Deze bestanden worden namelijk direct naar de anderen gesynchroniseerd. 

 

team share vanaf web browser - vBoxxCloud

Uw gedeelde bestanden bijhouden

U kunt uw gedeelde bestanden blijven monitoren. U hoeft alleen te klikken op de tab ''Shares'' en je ziet alles wat er met jou of door jou is gedeeld.

 

gedeelde bestanden bijhouden - vBoxxCloud

 

Alleen de administratoren kunnen team-shares deleten. Het is ook mogelijk om door je team shares te navigeren in dit menu, door te klikken op de envelope.

  

De  3rd party shares kunnen wel worden gedeleted, bijhouden of bekeken.

 

views and download - vBoxxCloud