Hoe maak ik een gastgebruiker aan? 

Gastgebruikers zijn onbeperkt en hebben alleen via de webbrowser toegang tot de toegewezen bestanden. Om gastgebruikers aan te maken gaat u naar My Files, selecteerd Guests and klikt u op + Create Guest.

 

hoe maak ik een gastgebruiker? - vBoxxCloud

Vul het emailadress in van de persoon waar het bestand of file naar verzonden moet worden. Nu wordt er automatisch een gastgebruiker aangemaakt. Vul een wachtwoord in of laat het automatisch generen door Auto-Generate aan te vinken. 

gastgebruiker password - vBoxxCloud

De nieuwe gastgebruiker ontvang een email met daarin het volgende:

  

 gastgebruiker email - vBoxxCloud

Share

Wanneer de gastgebruiker is aangemaakt kunt u eenvoudig bestanden met hem of haar delen. Ga terug naar My Files, rechtermuisknop op de gewenste folder of bestand en klik op Share.

veilige bestand delen - vBoxxCloud 

In dit menu kunt u aangeven met welke gebruiker het bestand gedeeld moet worden en welke mogelijkheden de gebruiker heeft.

gastgebruiker delen mogelijheden - vBoxxCloud

Wanneer u Notify on Download selecteerd krijgt u een melding als het bestand wordt gedownload.  

De gastgebruiker krijgt het volgende te zien:

active delingen - vBoxxCloud 

Share Overzicht 

Wanneer u wilt zien wie er toegang heeft tot uw gedeelde bestanden gaat u naar My Files, en klikt u op Shares

share overzicht - vBoxxCloud


 

Team Shares - Alle folders van uw vBoxxCloud-organisatie die gesynchroniseerd worden met andere gebruikers van uw organisatie. De bestanden in deze folder worden automatisch gesynchroniseerd. 

Items You Have Shared - Alle folders of bestanden die zijn gedeeld door u met normale en gastgebruikers. Om te zien wie dit zijn klikt u op   .  Druk op  om de toegewezen gebruikers van het gedeelde bestand te veranderen. 

Items Shared With Me - Alle bestanden die met u zijn gedeeld.