Algemene F.A.Q

 

Wat is vBoxxCloud?

Met vBoxxCloud kunt u bestanden online opslaan en delen. In de IT-wereld wordt het ook wel Software as a Service (SaaS) genoemd. Met vBoxxCloud kunt u niet alleen uw bestanden veilig online opslaan, maar het geeft u ook de mogelijkheid deze bestanden op de juiste manier te beheren en te monitoren. vBoxxCloud is namelijk ontworpen voor het bedrijfsleven en is daarom ideaal voor jouw organisatie. Kijk voor meer informatie op vBoxxCloud.nl

 

Hoe kan ik vBoxxCloud gebruiken?

Wilt u ook altijd al uw gegevens overal in handbereik hebben? vBoxxCloud maakt het mogelijk om al uw bestanden direct te synchroniseren naar alle apparaten. Door middel van een applicatie krijgt u een vBoxxCloud-folder die gekoppeld staat met uw organisatie. Synchronisren is nog nooit zo snel en makkelijk geweest. Daarnaast heeft vBoxxCloud een uitgebreide beheersysteem. Zo zijn alle activiteiten te monitoren en verliest u uw data nooit meer uit het oog.

 

Waar staat mijn data opgeslagen?

Uw data staat opgeslagen in een ISO 27001/14001/9001 gecertificeerd klimaat neutrale datacenter in Nederland. Daarnaast is uw data beveiligd met een end-to-end 256-bit AES encryptie. Dit betekent dat uw data zelfs niet te lezen is op onze server.

 

Waarom moet ik vBoxxCloud gebruiken?

vBoxxCloud maakt het mogelijk om bestanden zeer gemakkelijk met andere mensen of apparaten te delen en verbeterd het de veiligheid. Door de vele zakelijke functies verhoogt het uw productiviteit en professionaliteit. Het beveiligen van uw bestanden is onze prioriteit en is daarom beveiligd met een blowfish encryptie. Dit betekent dat zonder uw logingegevens niemand bij uw data kan. Tenzij u het natuurlijk zelf heeft gedeeld met een ander.

 

Wat heb ik nodig voor vBoxxCloud?

vBoxxcloud is zeer gemakkelijk in gebruik en daarom heeft u alleen het internet nodig en een vBoxxCloud-account. Nog geen account: Account aanmaken, ga daarna naar de login page, download en installeer de vBoxxCloud applicatie (rechtsboven) en u bent klaar!

vBoxxCloud heeft een aantal systeemeisen, bekijk ze hier.

Hoe kan ik vBoxxCloud upgraden en downgraden?

Door middel van ons Klantenportaal, kunt u automatisch de hoeveelheid gebruikers en het geheugen van uw organisatie aanpassen. Wij leggen in dit artikel uit hoe dit in enekel stappen kunt doen. Meer informatie op de Up-en Downgrade van vBoxxCloud artikel.