Hoe maak ik een organisatie aan?

Het aanmaken van een duidelijke bevorderd de controle van uw vBoxxCloud-organisatie. Zo heeft u een duidelijk beeld van alle Team Shares en kunt u Sub-organisaties aanmaken waar verschillende policies en instellingen gelden. Sub-organisaties hebben bijvoorbeeld geen toegang tot de folders van hoofd-organisaties, behalve wanneer de hoofd-administrator hier toegang voor heeft gegeven.

 

1.  Gebruik de inloggegevens van de welkom email van vBoxxCloud.

vboxxcloud loginweb.vboxx.nl in uw browser

 

2. U komt direct in de Admin Dashboard, hier ziet u een algemeen overzicht van alle activiteiten van uw vBoxxCloud-account. 

 

 

3. Links in uw Dashboard ziet u de organisaties staan van uw vBoxxCloud-omgeving.  Om een Sub-organisatie aan te maken selecteerd u de gewenste organisatie en klikt u op + Create organization.

4. Nu kunt u de instellingen aanpassen van de nieuwe organisatie. De volgende instellingen kunnen bijvoorbeeld worden verandert: 

  • Parent Organization: Geeft aan met welke hoofdorganisatie de suborganisatie verbonden staat.
  • Contact Email: Het emailadress waar de auto-replies vandaan komt.
  • Excluded extensions: Hier kunt u aangeven welke type files niet gesynchroniseerd mogen worden.
  • Allow Creation of Sub-organizations. Het toestaan om Sub-organisaties aan te maken. 
  • Enable Branding: Het toestaan om de organisatie te personaliseren; logo, icoon en de naam van de Sync Tool.
  • Let admins browse remote files.
  • Force Password Change: Geef een hoeveelheid dagen aan wanneer gebruikers hun wachtwoord moeten wijzigen. 
  • Require two-step authentication: Gebruikers dienen een tweede stap te volgen voordat hij of zij zichzelf kan aanmelden. Dit gaat via de app, SMS of Email.
     

5. In de afbeelding hieronder ziet u een voorbeeld hoe de organisaties aangemaakt kunnen worden.  Hier ziet u bijvoorbeeld 1 hooforganisatie met daaron 4 sub-organisaties. 

Hint: Het goed organiseren van uw hoofd- en suborganisaties voorkomt onduidelijkheden later. Wij helpen u graag verder om een duidelijke structuur aan te brengen.