Het terugdraaien van oude versies

(Rollback of Revisions)

The Revision Rollback feature geeft de eindgebruiker de mogelijkheid om alle bestanden (normale folders, Team Shares en backup folders) terug te draaien naar een specifieke datum. Deze ''Feature'' is zeer handig wanneer veel bezonden zijn verwijderd of verplaatst.

Note: Alle aanpassing die in de bestanden zijn gedaan kunnen verloren gaan als dit na de opgegeven datum is aangepast. 

Note: De Feature is gebasseerd op een 24 uur systeem en hanteerd de tijdzone van vBoxxCloud (Nederland). Er moet dus rekening gehouden worden met tijdverschil. 

Instructie

Volg de volgende instructie om de oude versies van uw bestandne terug te halen:

1. Log in via de web browser en ga naar My Files (bovenaan) 

Rollback

2. Op de My Files pagina, gaat u naar de gewenste folder en klikt u op de klok onder de blauwe balk (2). Dit is de Rollback knop.

Nu zal het Rollbackscherm worden weergeven, dit ziet er als volgt uit:

 

De servers staan in Nederlandse datacetra. U dient dus rekening te houden met het tijdverschil wanneer u buiten deze tijdzone valt.

 

Rollback

3.  Geef de datum aan tot wanneer de bestanden teruggedraaid moeten worden en klik op Done.