vBoxxCloud e-mailmeldingen communiceren belangrijke informatie en activiteiten. Deze e-mails kunnen door gebruikers worden gegenereerd of door het systeem worden gegenereerd.

E-mails gegenereerd door gebruikers—het Van-veld van een door gebruikers gegenereerde e-mail wordt ingevuld met de naam en het e-mailadres van de gebruiker die de actie heeft geïnitieerd. Een door gebruikers gegenereerde e-mail communiceert:

Account-, gast- en groepsbericht e-mails E-mails voor delen en meerdere delen Uitnodigingse-mails voor team delen

Systeem gegenereerde e-mails—beheerders kunnen het Van-veld van alle systeem gegenereerde e-mails aanpassen. Een systeem gegenereerde e-mail communiceert:

Account-, gast- en groepsbericht e-mails E-mails voor delen downloaden, uploaden en vervaldatummeldingen Nieuwe wachtwoord- en wachtwoordreset-e-mails E-mails voor Serviceplanregistratie Dagelijkse samenvatting e-mails Rapport e-mails Waarschuwings e-mails E-mails met tweestapsverificatiecodes

Configureren van het Afzender e-mailadres van Systeem Gegenereerde E-mailsemail-kb.jpg

  1. In de juiste organisatie, klik op het tabblad Instellingen. De pagina Organisatie-instellingen wordt weergegeven.
  2. Wijs naar de knop E-mail en selecteer Instellingen.

email-1.png
In het veld E-mail Van-adres voert u het e-mailadres in dat moet worden weergegeven als het Van-adres voor alle systeem gegenereerde e-mails.

email-2.png

Opmerking: Alle door gebruikers gegenereerde e-mails blijven de naam en het e-mailadres van de gebruiker bevatten die de actie heeft geïnitieerd

Klik op de knop Opslaan wanneer u klaar bent.