vBoxxCloud versie v3.0.0

Datum van publicatie: 20-07-2022

De nieuwe versie v3.0.0 van vBoxxCloud is verbeterd met betrekking tot prestaties, schaalbaarheid, beveiliging en gebruikservaring. Inclusief een nieuwe Virtual Sync Client voor Windows om lokale opslag te besparen

Functies:


Nieuw: Virtual Sync Client

Met behulp van de Virtual Sync-client hebben eindgebruikers toegang tot hun bestanden, mappen en gedeelde inhoud vanaf een groot aantal eindpunten, waaronder de webportal, een mobiel apparaat of hun desktopclient. Naast het gebruik van de klassieke vBoxx-desktopclient, kunnen gebruikers nu lokale bestanden en mappen beheren met de Virtual Sync-client om opslagruimte te besparen. Hier vindt u meer informatie over het installeren van de Virtual Sync Client


sync status report

Nieuwe indeling voor Teamdelingen
(voor iOS, Android en de Web browser)


U heeft deze update misschien al opgemerkt, teamdelingen worden in een apart gedeelte weergegeven. Mijn bestanden en teamdelingen bevinden zich in verschillende gebieden, zodat u uw privébestanden en de mappen die met uw team worden gedeeld, beter kunt beheren.

Selective Sync vBoxxCloud

Verbeteringen


  • Voor de lijsten van Mijn bestanden en Teamshares hebben we de manier veranderd waarop de gegevens worden geladen, waarbij de informatie over bestanden en mappen in kleinere delen is opgesplitst. Terwijl een gebruiker door de bestanden bladert, wordt informatie dynamisch geladen, waardoor het bladeren door bestanden naadloos wordt. Deze aanpak vermindert ook merkbaar de laadtijd van de app.
  • Probleem opgelost waarbij bepaalde agenten zich niet registreerden.
  • Compatibiliteitsprobleem opgelost met pre-installatiesoftware.
  • Bijgewerkt hoe de patcher versies berekent

Verholpen


  • Bijgewerkte installatie-/upgradeprocessen om mogelijke fouten te voorkomen
  • Android: het probleem met de weergave van de bestandsnaam op het tabblad Favorieten is opgelost. Dit loste het probleem op dat zich eerder voordeed, toen een bestand hernoemd werd op de server, waar de app de wijzigingen synchroniseerde en de nieuwe naam in de lijst met bestanden weergaf, maar op het tabblad Favorieten bleef het de oude naam tonen.
 
Als u meer wilt weten over deze update dan kunt u hier een 1-op-1 online gesprek inplannen.
 
Neem contact op met uw accountmanager of vBoxx-support als u vragen heeft. bedankt,

vBoxx Team